Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Briatore aiziet no ''QPR''

Briatore aiziet no ''QPR''
Flavio Briatore
Foto: Digitale/Scanpix

Bijušais F-1 komandas ''Renault'' vadītājs Flavio Briatore paziņojis, ka pamet Kaspara Gorkša pārstāvēto komandu ''QPR''.

Zināms, ka iepriekšējās sezonas beigās Flavio Briatore pameta ''Renault'' vadītāja posteni. Briatore bija arī Anglijas futbola komandas ''QPR'' īpašnieks. Zināms, ka šajā komandā spēlē arī latviešu aizsargs Kaspars Gorkšs.

Šodien pats Briatore pavēstīja, ka pamet ''QPR'' prezidenta amatu un to ieņems Ishans Saksena: ''Pavadītais laiks kā ''QPR'' prezidentam man bija ļoti aizraujošs un es guvu vērtīgu pieredzi. Esmu lepns, ka palīdzēju un strādāju šī kluba labā. Lai arī mana uzticība šai komandai nemainīsies, esmu sapratis, ka šobrīd man ir jāpievēršas citām lietām. Esmu priecīgs, ka manu amatu ieņems Ishana Saksena. Esmu pārliecināts, ka viņa vadībā komanda uzlabos savus rezultātus un kļūs spēcīgāka.''

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

 +10 [+] [-]

, 2010-02-19 23:03, pirms 14 gadiem
Laimiigu Tacinju!!!

  -4 [+] [-]

, 2010-02-19 23:26, pirms 14 gadiem
secret revealed spoki.lv: Skaistule un Briesmonis - Spoki

     [+] [-]

, 2010-02-20 13:47, pirms 14 gadiem
k.b. rakstīja: secret revealed http://www.spoki.lv/foto-izlases/Skaistule-un-Briesmonis/110387
Besī šitās stāru mednieces- ja Flavio būtu parasts strādnieks, tad viņa tādam pat virsū nepaskatītos. Var jau būt, ka viņi tiešām ar laiku samīlējušies, bet viennozīmīgi, ka tai čiksei zemapziņā tomēr vislaik ir doma- nauda, nauda! Debīlisms!!

     [+] [-]

, 2010-02-20 20:14, pirms 14 gadiem
Cerams, ka tās glābs QPR no neveiksmīgajām spēlēm. Spēle pret Doncaster jau to parādīja!