Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Muamba: "Varbūt vēl kādreiz spēlēšu futbolu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Muamba: "Varbūt vēl kādreiz spēlēšu futbolu"
Fabriss Muamba
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Bolton" pussargs Fabriss Muamba atklājis, ka nav atvadījies no domas vēl kādreiz atgriezties profesionālā līmenī, taču šobrīd bauda dzīvi un par futbola spēlēšanu daudz nedomā.

24 gadus vecais pussargs 17. martā sabruka laukumā Anglijas kausa spēlē, kurā viņa pārstāvētā "Bolton" viesos tikās ar "Tottenham". Futbolista dzīvību vēlāk izdevās glābt. Ārsti izteicās, ka Muamba divas stundas bija miris.

"Jūtos labi. Mana situācija uzlabojas lēni, taču ir progress. Jārunā ar ārstu, tad zinās, ko viņš teiks. Pats nekad nesaku nekad. Šobrīd ar treniņiem nenodarbojos, baudu dzīvi un ceļoju," sacīja Muamba.

No nelaimīgās spēles futbolists neko daudz neatceras: "Vienīgā lieta, ko atceros – skrēju atpakaļ un nokritu. Vēl pirms nokrišanas jutos apreibis. Mana galva divreiz atsitās pret zemi, pazaudēju samaņu. Biju miris.

Nejutu vispār neko. Tas notika sestdienā, bet pamodos tikai divas dienas vēlāk. Video neesmu skatījies, jo neesmu tam vēl gatavs. Šobrīd tikai baudu dzīvi. Tas ir brīnums, jo man pat nebija jābūt dzīvam. Viss tālāk notiekošais ir bonuss."

Izmantotie resursi:
The Sun | The Best for News, Sport, Showbiz,...

 +12 [+] [-]

, 2012-06-04 15:50, pirms 12 gadiem
Lai veicās ar atgriešanos, bet cik tas ir reāli atkal spēlēt futbolu ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-06-04 16:18, pirms 12 gadiem
kaa da skrobe?calis var leekaat ka dziivs palika aiz laimes.vai ta maz piemeeru kam nav taa paveicies?

  +3 [+] [-]

, 2012-06-04 18:15, pirms 12 gadiem
Pēdējie teikumi izsaka visu. Domāju, ka Muamba jūtas tā, ka viņam būtu otrā dzīvība. Uz dzīvi skatās pilnīgi citām acīm nekā kādreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja