Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kur skatīties Premjerlīgu un Čempionu līgu?

Kur skatīties Premjerlīgu un Čempionu līgu angļu valodā labā kvalitātē, bez papildus reklāmām, atskaitot nelegālos streamus.

Kā visi zinām, kopš šī gada 1.janvāra Viaplay vairs nenodrošina pārraides Latviešu valodā. Ok, biju vēl atstājis Janvārī derīgu abonementu ar domu, ka myb būs angļu valodā. Bet skatos, pat lielās, grandu spēles rāda Zviedru valodā. Interesē, kādas platformas Jūs izmantojat, lai kvalitatīvi skatītos Anglijas Premjerlīgu un Čempionu līgu angļu valodā, labā kvalitātē, bez papildus reklāmām. (nelegālos streamus kā livetv.sx nepieminam)

     [+] [-]

, 2024-02-01 21:19, pirms 3 mēnešiem
Teoreetiski Setanta Sports raada, bet lokaali LV vinjiem nav tiesiibu. Nezinu, kaa tur ir tas valstu chekeris uzlikts, varbuut VPN paliidz, bet, ja veelas legaali, tad ir variants aboneet pa tiesho go3 vai platformu, kas raada go3 kanaalus, piemeeram, tet.

     [+] [-]

, 2024-02-04 11:14, pirms 3 mēnešiem
555 rakstīja: Teoreetiski Setanta Sports raada, bet lokaali LV vinjiem nav tiesiibu. Nezinu, kaa tur ir tas valstu chekeris uzlikts, varbuut VPN paliidz, bet, ja veelas legaali, tad ir variants aboneet pa tiesho go3 vai platformu, kas raada go3 kanaalus, piemeeram, tet.
tur tak nerāda premjierlīgu un ČL!!!

     [+] [-]

, 2024-02-05 07:10, pirms 3 mēnešiem
Go3 nerāda ne Premjerlīgu ne ČL.
Atradu tādu: https://24hsport.tv/
Pagaidām, izskatās, ka viss strādā un diezgan labi.

     [+] [-]

, 2024-02-09 22:19, pirms 3 mēnešiem
morgans rakstīja: tur tak nerāda premjierlīgu un ČL!!!
skatoties, kuraa valstii. LV neraada, citur raada.