Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rauls Bravo atgriežas Spānijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rauls Bravo atgriežas Spānijā
Rauls Bravo
Foto: www.daylife.com

Grieķijas futbola kluba "Olympiacos" aizsargs Rauls Bravo sezonas atlikušo daļu spēlēs spāņu klubā "Numancia". Grieķu kluba vadība nolēmusi futbolistu izīrēt šim klubam uz sešiem mēnešiem.

Par to, ka Rauls pārcelsies uz Spānijas klubu "Numancia" tika paziņots piektdienas vakarā. Kluba prezidents pats personīgi tikās ar aizsargu, paskaidrojot tam, ka viņam labāk būtu spēlēt citā klubā. Bravo Grieķijas čempionāta līdervienībai pievienojās 2007. gadā, bet laukumā ticis ļoti reti, bet viņa alga nav no mazākajām, tādēļ "Olympiacos" ar prieku nolēma viņu izīrēt citam klubam.

27 gadus vecā aizsarga karjera pēdējos gados nav ne tuvu bijusi tā veiksmīgākā, jo ne Madrides "Real", ne "Leeds United", nedz arī "Olympiacos" rindās viņam nav izdevies nostabilizēties, kaut arī savulaik Rauls Bravo aizvadīja arī vairākas spēles Spānijas izlases rindās.

Grieķijas Superlīgas labākā komanda savu sastāvu papildinājusi ar talantīgo Anglijas uzbrucēju Metu Derbišīru, kurš sezonu uzsāka Blekburnas "Rovers". Komandas rindās viņš varētu debitēt jau šajā nedēļas nogalē, kad Pireju klubs tiksies ar "AEK".

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-31 15:51, pirms 15 gadiem
izīrēts ar iespēju izpirkt?

  -1 [+] [-]

, 2009-01-31 22:38, pirms 15 gadiem
labs spēlētājs. žēl, ka vājā komandā.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 00:18, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: labs spēlētājs. žēl, ka vājā komandā.
Numancia spēj iegriezt zobos pat grandiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 22:51, pirms 15 gadiem
labs spēlētājs kurā visi vienmēr saskatījuši potenciālu un gaidījuši, kad šis beidzot atvērsies tā pa īstam. vēl gaida...