Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Šovakar futbola raidījumā "Olē!" viesosies Didzis Matīss

Šovakar futbola raidījumā "Olē!" viesosies Didzis Matīss
Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Didzis Matiss
Foto: www.lff.lv

Didža Matīsa trenētā Latvijas U-19 meiteņu futbola izlase nupat aizvadīja U-19 Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru, kurš norisinājās tepat Latvijā. Mūsu komanda gan piedzīvoja zaudējumus visās trīs spēlēs - pret Ukrainu (0:3), Šveici (0:8) un Ziemeļīriju (1:3).

Līdz ar trim zaudējumiem U-19 izlase Eiropas čempionāta finālturnīrā nepiedalīsies, bet šīs izlases treneris Didzis Matīss ir arī meiteņu U-17 un Latvijas nacionālās sieviešu izlases treneris jau kopš 2010. gada.

Savulaik Didzis pats nodarbojās ar futbolu, spēlējot Staiceles "Bebru", FK "Auda" un Policijas FK rindās.

Radio NABA (93.1FM) futbola raidījumā "Olē!" šovakar 19.00 Didzis Matīss stāstīs galvenokārt par sieviešu futbola attīstību Latvijā, par FIFA palīdzības programmu sieviešu futbolam, sieviešu futbola festivālu un daudz ko citu saistībā ar sieviešu futbolu.

Savus jautājumus Didzim uzdodiet komentāru sadaļā, sociālajā tīklā twitter.com @OLENABA vai ar e-pasta starpniecību ole@radionaba.lv.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja