Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Piedraudot ar nazi, aplaupīts vēl viens Premjerlīgas spēlētājs

Piedraudot ar nazi, aplaupīts vēl viens Premjerlīgas spēlētājs
Vinss Grella
Foto: Professional Sport

Jau kārtējo reizi aplaupīts kāds Anglijas Premjerlīgas spēlētājs. Šoreiz nepaveicies ''Blackburn Rovers'' komandas pussargam Vinsam Grellam, kura mājā ielauzās laupītāji un, piedraudot ar nazi, nozaguši pat futbolista auto.

Cik zināms, Anglijā bieži tiek aplaupītas futbolistu mājas. Parasti tas notiek tad, ka spēlētājiem jāaizvada spēles vietējā čempionātā, taču bieži vien laupītāji uzbrūk, neskatoties uz to, ka konkrētajā mājā kāds arī atrodas.

Pagājušajā nedēļas nogalē aplaupīts 29 gadus vecais Austrālijas izlases un ''Blackburn Rovers'' komandas pussargs Vinss Grella. Futbolists pagājušajā svētdienā atradās savā mājā Anglijas ziemeļrietumos, kad pēkšņi viņa īpašumā ielauzās četri laupītāji, kuriem uz sejas bija maskas. Piedraudot futbolistam ar nazi, garnadži nozaga Grellam vairākas vērtīgas mantas, kā arī piesavinājās viņa auto - BMW. Jāpiemin, ka spēlētāja auto vēlāk atrada netālu no viņa mājas.

Jāatzīmē, ka pirms tam no laupītāju rokas cietuši arī Stīvens Džerards (''Liverpool''), Emils Heskijs (''Aston Villa''), Roke Santakruzs (''Manchester City'') un Darens Flečers (''Manchester United''), kuriem arī pieder īpašumi šajā reģionā.

Atgādināsim, ka pirms nedēļas laupītāji ielauzās ''West Ham'' komandas aizsarga Kaluma Devenporta mātes mājās. Negadījums notika no rīta, kad Devenports bija ciemojies pie savas mātes. Mājās ielauzās laupītāji, kuri vēlāk nopietni uzbruka gan futbolistam, gan viņa mātei, nopietni abus ievainojot. Devenportam ar nazi ticis iedurts abās kājās un sportists zaudēja ļoti daudz asiņu. Abi nekavējoties tika ievietoti slimnīcā un ārsti vēlāk paziņoja, ka abu veselības stāvoklim briesmas nedraud.

Izmantotie resursi:
usatoday.com

  +3 [+] [-]

, 2009-08-29 16:54, pirms 15 gadiem
krizes laika zaglji vairs nemegjina sievietem atnjemt sominjas, bet gan aptirit sportistus

     [+] [-]

, 2009-08-29 16:57, pirms 15 gadiem
Kas notiek. Tad satraumē vēl Davenportu, pretekļi tādi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-29 22:19, pirms 15 gadiem
Nu vaitad par tādu naudu kādu pelna EPL nevar mājās uzstādīt kadu drošības sistēmu? Vai sargu kādu pieņemt darbā. :/ Suni vismaz.