Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ronaldo vēlas spēlēt ''Flamengo''

Ronaldo vēlas spēlēt ''Flamengo''
Ronaldo, trenējoties Riodežaneiro
Flamengo kluba sastāvā.
Foto: AP

Bijušais AC ''Milan'' uzbrucējs Ronaldo paziņojis, ka labprāt sava futbolista gaitas turpinātu brazīliešu klubā ''Flamengo'', kurā šobrīd jau aktīvi trenējas.

''''Flamengo'' ir mana galvenā prioritāte, jo mans sapnis vienmēr ir bijis spēlēt šajā klubā, pie tam, esmu šīs komandas fans. Janvārī tiks paziņots galīgais lēmums, bet manī nav vēlēšanas palikt šeit tikai tāpēc, ja ''Flamengo'' vadība man palīdzētu, kā arī es nevēlos spēlēt slikti, esot šī kluba sastāvā. Šobrīd lielākā problēma ir zaudēt svaru, jo manu ķermeņa masu satur četrupadsmit procenti tauku, bet profesionālam sportistam nedrīkst būt vairāk par vienpadsmit,'' tā izteicās Ronaldo.

Futbolists arī atklāja, ka ļoti vēlas atgriezties Brazīlijas izlases sastāvā: ''Šobrīd es esmu kā ievainots kareivis, bet ne miris. Spēlējot nacionālajā komandā, ir piedzīvotas vēsturiskas uzvaras un zaudējumi, kā arī izcīnīti nozīmīgi tituli, kurus nekad neaizmirsīšu. Man jāturpina strādāt, kā rezultātā var parādīties iespēja atgriezties Brazīlijas izlases kandidātu pulkā, jo tā ir mana dzīves sastāvdaļa.''

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +3 [+] [-]

, 2008-10-28 17:20, pirms 16 gadiem
Lai izdodas !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-28 18:18, pirms 16 gadiem
Es jau nu gan viņa vietā pakapātu vēl pāris gadus pa Eiropu. PSG variants ir labs. Bet tā jau ir viņa izvēle. Īstens patriots, tas priecē. Ļoti gribētu viņu redzēt atkal Brazīlijas izlases rindās, taču viņam tur tikt tagad būs daudz grūtāk nekā agrāk. Priekšā ir tādas zvaigznes kā Adriano (Inter), Robinho (Manchester City), Jo (Manchester City), Elano (Manchester City), Alexandre Pato (AC Milan), Fred (Olimpique Lyon) u.c. Par to svaru gan drusku pasmējos! Bet lai jau veicas!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-28 18:29, pirms 16 gadiem
labs spēlētājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-28 22:39, pirms 16 gadiem
Cerams, cerams. PSG arī nebūtu slikti, bet labāk tomēr Brazīlija...