Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kanavaro karjeru vēlētos beigt Itālijā

Kanavaro karjeru vēlētos beigt Itālijā
Fabio Kanavaro
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' un Itālijas izlases aizsargs Fabio Kanavaro izteicies, ka neizslēdz iespēju savu profesionālā futbolista karjeru beigt, spēlējot mājās – Itālijā.

Itālijas izlases spēlētājs paziņoja, ka viņš labprāt savu pēdējo sezonu vēlētos aizvadīt Itālijā, kur, iespējams, pievienotos vietējā čempionāta ''Serie A'' klubam ''Napoli''. Tieši ''Napoli'' komandas rindās 1992. gadā Kanavaro uzsāka savu profesionālo karjeru.

Līgums ar ''Real'' 35 gadus vecajam aizsargam beigsies 2009. gada jūnijā un spēlētājs atklāja, ka, visdrīzāk, pieliks punktu Spānijas piedzīvojumiem nākamajā vasarā.

''Es vēl runāšu ar ''Real'' kluba vadību un tad jau redzēs, kas būs tālāk,'' sacīja Kanavaro.
''Vienmēr esmu teicis, ka karjeru vēlētos beigt, spēlējot mājās. Es pametu ''Napoli'' 1995. gadā, jo klubam bija lielas finansiālās problēmas, taču, cik zinu, tagad klubā viss ir sakārtots. Gan kluba prezidents Aurelio De Laurentiss, gan sporta direktors Pjerpaolo Marino izteikušies, ka ļoti mani ciena un labprāt redzētu mani savas komandas rindās,'' par iespējamiem nākotnes plāniem piebilda Kanavaro.

Runājot par Itālijas izlasi, Kanavaro atzina, ka pārstāvēs to tikmēr, kamēr treneris viņam uzticēsies. 2006. gada Pasaules čempions uzstāja, ka nekad nepagriezīs muguru savai valstsvienībai.

''Gadi iet uz priekšu, bet es neapstāšos. Kad pienāks brīdis un mani vairs neizvēlēsies, tad pārtraukšu spēlēt izlasē, taču līdz tam spēlēšu ar lielāko prieku,'' tā Itālijas izlases spēlētājs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +4 [+] [-]

, 2008-10-28 20:18, pirms 16 gadiem
Visu cieņu - Patriot!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-28 20:23, pirms 16 gadiem
JĀĀĀ, malacis, labi, ka tieši Napoli!!!! ar Santacroce, un brāļiem Kannavaro būs laba aizsardzība...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 22:20, pirms 16 gadiem
Īstens patriots! Lai jau nospēlē līdz līguma beigām Real un tad domā par Itāliju. Kā būtu ar vienu gadu kādā no itāļu grandiem un tad Napoli? Piemēram, Juventus uz vienu gadu un tad Napoli. Par izlasi gan prieks. Novēlu viņam tur spēlēt ilgi jo ilgi līdz karjeras beigām. Viņš viennozīmīgi ir viens no maniem mīļākajiem aizsargiem. Manas komandas first eleven spēlētājs FIFĀ!