Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Pertija: ""Jūrmala" nespēja pietuvoties mūsu soda laukumam"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija: ""Jūrmala" nespēja pietuvoties mūsu soda laukumam"
Tamazs Pertija
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

LMT Virslīgas kluba "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija pēc vakar izcīnītās uzvaras pār "Jūrmalu-VV" (2:0) izteicies, ka viņa komanda vakar bija ievērojami pārāka par pretinieku.

Daugavpils futbola kluba "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija pēc spēles ar "Jūrmalu" (2:0) kluba oficiālajai mājaslapai sniedza komentārus ne tikai par aizvadīto spēli, bet arī par komandas izredzēm pacīnīties ar vadošajiem klubiem sezonas turpinājumā.

Tamaz, kā komentēsiet "Jūrmalas" galvenā trenera Vladimira Babičeva teikto, ka "Dinaburg" uzvarēt ir viegli?
Ir noteikti veidi, kā ir jāatbild uz žurnālistu jautājumiem. Es personīgi neesmu lasījis šos izteikumus, bet varu ar pilnu atbildību pateikt, šī spēle pierādīja, ka viņa izteikumi nebija korekti. "Jūrmalai" nevis nebija problēmu ar "Dinaburg", bet viņiem bija milzīgas problēmas pat pietuvoties mūsu soda laukumam. No turnīra tabulas viedokļa mēs vakar nedrīkstējām pretiniekam dot ne mazākās izredzes uz panākumu. Paldies puišiem par labi aizvadītu spēli ne tikai rezultāta, bet arī spēles ziņā.

Vasīlijs Gučašvili guva vārtus, spēlējot traumēts. Kā komentēsiet viņa sniegumu?
Gučašvili piemīt visas labākās uzbrucēja īpašības - viņš spēj gūt vārtus, ko arī dara regulāri, neskatoties uz to, ka līdz galam nespēj sadziedēt savainojumu, tādēļ arī viņu nomainīju.

"Dinaburg" gaida ļoti smagas spēles pret čempionāta līdervienībām. Vai ir kādas īpašas ieceres uz šīm spēlēm?
Komanda dotajā brīdī ir nokomplektēta ar futbolistiem, kuri jebkurā brīdī var doties pamatsastāvā, veiksmīgi iederoties mūsu taktiskajās shēmās. Mums nav no kā baidīties Latvijas čempionātā, jo komandas spēlētājiem piemīt uzvarētāju gars.

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-27 23:29, pirms 15 gadiem
Godigi sakot.. Prieks par Dinu.. nezinu kāpēc bet komanda man simpatizē.. Žēl ka izkrita no Eiropas Ligas.. bet Veiksmi veitējā čempii

  -2 [+] [-]

, 2009-07-27 23:54, pirms 15 gadiem
Pertija baigi borzijs tagad, lielas, doma bagi kruts, a kad Dinabugra pati pret Izraelas klubu pari centram nevareja pariet, tad gan kaut ka no vina puses varonibu nemanija, tagad uzvareja kaut kadu setas komandu kura cinas ar n-tajam problemam, baigi kruto meta, ha ha! Wake up Pertija!

  +5 [+] [-]

, 2009-07-28 00:31, pirms 15 gadiem
atceros pirms speeles ar Izrael klubu pertija portaalaa teica:taa izr komanda nekas nav.mees vieriigi varam speeleet!Mjaa-divas piespeeles treshaa pretiniekam.toch reti tika paari centram......tagad meetaa fishku......apskatiisimies kad naaks liepaja,ventspils,ko tad teiks.....

  -1 [+] [-]

, 2009-07-28 01:17, pirms 15 gadiem
pežons

  -2 [+] [-]

, 2009-07-28 08:21, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: Pertija baigi borzijs tagad, lielas, doma bagi kruts, a kad Dinabugra pati pret Izraelas klubu pari centram nevareja pariet, tad gan kaut ka no vina puses varonibu nemanija, tagad uzvareja kaut kadu setas komandu kura cinas ar n-tajam problemam, baigi kruto meta, ha ha! Wake up Pertija!
No zila gaisa jau viņs to neteica, ka Jūrmala nespēj pietuvoties viņu soda laukumam. Normāla atbilde pretinieku komandas trenerim
Jūs rakstu vispār lasat?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-28 08:58, pirms 15 gadiem
apskatīsimies ko viņš teiks, kad nāks pretī lielais trijnieks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja