Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Gribam uzvarēt mūsu līdzjutēju dēļ"

Ešvorts: "Gribam uzvarēt mūsu līdzjutēju dēļ"
Pols Ešvorts.
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

"Skonto" klubam Triobet Baltijas Futbola līgas (TBL) fināls, kas sestdien plkst.15 risināsies Rīgā, būs ļoti svarīs, jo daudzkārtējie Latvijas čempioni vēlas iegūt kausu savu līdzjutēju dēļ, piektdien preses konferencē sacīja "Skonto" kluba galvenais treneris Pols Ešvorts.

"Tā, kā neesam Eirokausos šogad, tad Baltijas līga mums ir ļoti svarīga. Gatavojam spēcīgāko sastāvu. Vēlamies iegūt kausu mūsu līdzjutēju dēļ," teica Ešvorts.

Savukārt Latvijas kluba šīs dienas sāncenšiem "Kaunas" būs grūti šogad kļūt par Lietuvas čempionu, jo viņiem ir jāpanāk "Ekranas", kas ir astoņus punktus priekšā A līgas turnīra tabulā. "Līdz ar to arī Kauņai būs svarīgi iegūt šo kausu. Fināls ir tāpēc, lai to uzvarētu," atzina "Skonto" jūlijā nopirktais Lietuvas futbolists Edgars Jankausks.

"Skonto" un Latvijas izlases kapteinis Vitālijs Astafjevs preses konferencē norādīja: "Baltijas līgas fināls būs aizraujošs un, tā kā esmu savas karjeras beigu priekšvakarā, ceru, ka būs lieliska spēle," sacīja Astafjevs.

"Skonto" iespaidīgi iesāka Baltijas līgas turnīru – klubs spēlēja spēcīgākajā sastāvā, uzvarēja visus pēc kārtas un ieguva labu starptautisko pieredzi. Pols Ešvorts uzsvēra, ka svarīgi bija sākt līgu ar labiem rezultātiem. Tas klubam arī izdevās. "Skonto" uzvarēja igauņu čempionus FC "Levadia" un lietuviešu bronzas medaļas ieguvējus FK "Suduva" vismaz ar divu vārtu starpību katrā grupu mačā. 2007.gada nacionālo čempionātu Latvijas un Lietuvas ceturtās vietas ieguvēji šogad tikās TBL ceturtdaļfinālos. Žalgiris nebija šķērslis un pusfinālos "Skonto" tikās ar FK "Rīga". Divu spēļu kopsummā uzvara ar 8:2 Skonto klubam piešķīra ceļazīmi uz turnīra finālu.

"Mūsu pretinieki vienmēr spēlēja spēcīgākajā virknējumā. Mums bija salīdzinoši grūta grupa, un atskatoties uz sezonu, varu atklāti teikt, ka esam ļoti labi nospēlējuši visos mačos," sacīja Ešvorts. "Tomēr futbolā ir iespējams spēlēt labi, bet neuzvarēt," viņš sacīja pēc pagājušās svētdienas Latvijas futbola virslīgas mača pret FK "Ventspils", kur aizraujošā spēlē klubi nospēlēja ar neizšķirtu 2:2.

Triobet Baltijas Līga devusi "Skonto" klubam labu pieredzi un interesantus mačus: "Ir interesanti spēlēt pret Lietuvas un Igaunijas klubiem. Abu valstu klubi spēlē nedaudz atšķirīgu futbolu no mūsējā un tas mums dod pieredzi starptautiskajā arēnā – mēs labāk varam sagatavoties nākamajiem mačiem," Ešvorts saka intervijā TBL preses daļai.

Šobrīd "Skonto" gatavo savu spēcīgāko sastāvu finālam: "Visi ir gatavi un manu spēlētāju uzdevums ir uzvarēt spēli, vislabāk, ja tas būs skatītājus izklaidējošā stilā. Mēs centīsimies gūt vārtus visas 90 minūtes, spēlējot uzbrūkošu futbolu. Mēs gribam uzvarēt līdzjutēju dēļ," sacīja Ešvorts. Viņš arī pateicās kluba līdzjutējiem, uzsverot, ka viņi bijuši vareni visas sezonas garumā.

Kā ziņots, TBL fināls starp daudzkārtējo Latvijas futbola čempionu, Latvijas izlases futbolistu pārstāvēto Rīgas klubu "Skonto" FC un Lietuvas futbola čempioniem, kuri veido Lietuvas izlases kodolu – FBK "Kaunas" notiks "Skonto" stadionā sestdienā, 2008.gada 25.oktobrī plkst.15. Īsi pirms spēles plkst.13 preses pārstāvji tiek aicināti uz Skonto stadionu, kur notiks TBL izpildkomitejas preses konference par nākamā gada plāniem un pārmaiņām līgā.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 10:31, pirms 16 gadiem
klau, cik maksā biļete uz spēli?

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 10:32, pirms 16 gadiem
Astafjevam šī pēdējā sezona,ka šis saka,ka atrodas karjeras beigu priekšvakarā?

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 10:33, pirms 16 gadiem
Paldies komandai par sezonas laikā sagādāto prieku!!!
vienmēr ar Skonto!!!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-25 10:36, pirms 16 gadiem
Cepuri nost Ešvorta priekšā!!!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-25 10:38, pirms 16 gadiem
Ņemot vērā, kā Lietuvas izlase iesākusi Pasuales Čempionāta kvalifikācijas ciklu var tikai secināt, ka Skonto ies grūti, jo FBK "Kaunas" veido Lietuvas izlases kodolu...

  +4 [+] [-]

, 2008-10-25 10:38, pirms 16 gadiem
Mēs gribam uzvarēt līdzjutēju dēļ," sacīja Ešvorts. Viņš arī pateicās kluba līdzjutējiem, uzsverot, ka viņi bijuši vareni visas sezonas garumā.

smuki, bet vai taisnība ?

  +3 [+] [-]

, 2008-10-25 10:40, pirms 16 gadiem
tobago rakstīja: klau, cik maksā biļete uz spēli?
3Ls

  +4 [+] [-]

, 2008-10-25 10:41, pirms 16 gadiem
KB rakstīja: Mēs gribam uzvarēt līdzjutēju dēļ," sacīja Ešvorts. Viņš arī pateicās kluba līdzjutējiem, uzsverot, ka viņi bijuši vareni visas sezonas garumā.

smuki, bet vai taisnība ?
Manuprāt, ņemot vērā visu klubu apmeklētību šaja sezonā, Skonto bija viens no apmeklētākajiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-25 10:50, pirms 16 gadiem
rudolfinho rakstīja: "Viņš arī pateicās kluba līdzjutējiem, uzsverot, ka viņi bijuši vareni visas sezonas garumā."... Kas tas taads??????
Bija cilvēki, kas apmeklēja teju visas Skonto spēles un devās arī izbraukumos, un šiem cilvēkiem ir svarīgs trenera atbalsts un tas, ka mūs novērtē!

  -3 [+] [-]

, 2008-10-25 10:54, pirms 16 gadiem
Pol Tu sācis daudz runāt pirms spēles.Cilvēki mēdz atcerēties un tad arī
Tev neīstajā brīdī atgādināt.

     [+] [-]

, 2008-10-25 18:04, pirms 16 gadiem
Pol es taču teicu,nerunā pirms spēles.Tagad intervijā atkal būs jātaisnojās,kāpēc spēlētāji nemāk gūt vārtus.