Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Toress: "Anglijas Premjerlīga var "iznīcināt" futbolistu"

Toress: "Anglijas Premjerlīga var "iznīcināt" futbolistu"
Fernando Toress
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" uzbrucējs Fernando Toress uzskata, ka turpmāko spēļu aizvadīšana šajā līgā viņam var radīt ļoti daudz nopietnu problēmu.

Šajā sezonā Spānijas izlases spēlētājs vairākas reizes guva dažādus savainojumus, līdz ar to viņa dalība gaidāmajā Pasaules Kausa izcīņā joprojām ir šaubīga.

Futbolistam nācies pārciest operāciju, kas saistīta ar ceļgala problēmām. Toress atzinis, ka ļoti uztraucas par savu veselību.

"Premjerlīgā spēlē ļoti cietsirdīgu futbolu, tāpēc vienmēr esmu apbrīnojis šo čempionātu un spēlētājus, kas tajā piedalās," iesāk Toress. "Es šeit spēlēju jau trešo sezonu un nebeidzu brīnīties, redzot tādus spēlētājus kā Džerards, Lampards un Rūnijs, kuri šeit, aizvadījuši vairākas sezonas, joprojām spēj spēlēt augstā līmenī, jo Premjerlīga var "iznīcināt" futbolistu."

"Nevaru iedomāties, kur nokļūšu, ja vēl arvien savu karjeru turpināšu Anglijā. Tas man var radīt problēmas, īpaši pēc karjeras beigšanas, jo fiziskais līmenis, kādā šeit spēlē futbolu, ir daudz augstāks nekā citās valstīs," sacīja Toress.

Izmantotie resursi:
newsoftheworld.co.uk

1 2 57 komentāri
Slēpts komentārs: Krokodils

 +32 [+] [-]

, 2010-04-25 13:02, pirms 14 gadiem
principaa ar sho pazinjoju, ka pametu FC Liverpool un angliju!!!!! zheel

 +13 [+] [-]

, 2010-04-25 13:02, pirms 14 gadiem
EPL ir vieno no skatāmajām līgām, jo pārējas līgas, it īpaši uz dienvidiem, 40% no spēles spēlētāji simulē vārtoties uz zemes un strīdoties ar tiesnesi, no futbola tur nav ne ziņas! Lupatas un smukuļi nemaz netiek EPL!
Slēpts komentārs: Vynilz

  +9 [+] [-]

, 2010-04-25 13:04, pirms 14 gadiem
bet Torres par visiem 100 % iederās EPL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kasagrande

  +8 [+] [-]

, 2010-04-25 13:12, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: Bet skatāmākais futbols ir Nīderlandes čempionātā.
Kā to ņem. Es dodu priekšroku mazrezultatīvam futbolam ar lielu intrigu un emociju devu nekā Ajax grāvieniem ar 7:0
Slēpts komentārs: kasagrande

  +8 [+] [-]

, 2010-04-25 13:15, pirms 14 gadiem
8ux8 rakstīja: EPL ir vieno no skatāmajām līgām, jo pārējas līgas, it īpaši uz dienvidiem, 40% no spēles spēlētāji simulē vārtoties uz zemes un strīdoties ar tiesnesi, no futbola tur nav ne ziņas! Lupatas un smukuļi nemaz netiek EPL!
tā nu gan nav. visur ir simulanti un visur šajā ziņā futbols ir daudz maz vienāds. EPL viņš atšķirās, jo ir agresīvāks un savā ziņā tiešāks, bet skatāmība ir gaumes lieta un es nedomāju, ka EPL ir viena no skatāmakajām līgām pasaulē. salīdzini futbolu, ko spēlē Spānijā un Vācijā ar EPL un sapratīsi, ka nemaz stipri skatāmāks futbols EPL nav.

kur tad Toress ies? zinu, ka Benitezs ir uzlicis Juvei ultimātu, ka viņš pāries uz Juvi tikai tādā gadījumā, ja Juve iegādāsies Toresu.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 13:16, pirms 14 gadiem
8ux8 rakstīja: EPL ir vieno no skatāmajām līgām, jo pārējas līgas, it īpaši uz dienvidiem, 40% no spēles spēlētāji simulē vārtoties uz zemes un strīdoties ar tiesnesi, no futbola tur nav ne ziņas! Lupatas un smukuļi nemaz netiek EPL!
Cik labi, ka Drogbā (un savulaik arī Lēmans) ir izcils cīnītājs, kas nekad nesimulē

     [+] [-]

, 2010-04-25 13:18, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Kā to ņem. Es dodu priekšroku mazrezultatīvam futbolam ar lielu intrigu un emociju devu nekā Ajax grāvieniem ar 7:0
Nu labi, ja tā pavisam reāli, tad skatāmākie ir Argentīnas un Brazīlijas čempionāti, bet Nīderlandes čempis ir skatāmākais Eiropā.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 13:19, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: tā nu gan nav. visur ir simulanti un visur šajā ziņā futbols ir daudz maz vienāds. EPL viņš atšķirās, jo ir agresīvāks un savā ziņā tiešāks, bet skatāmība ir gaumes lieta un es nedomāju, ka EPL ir viena no skatāmakajām līgām pasaulē. salīdzini futbolu, ko spēlē Spānijā un Vācijā ar EPL un sapratīsi, ka nemaz stipri skatāmāks futbols EPL nav.
Neesi vēl sapratis, ka EPL taču vienmēr ir vislabākā, visskatāmākā, visspēcīgākā līga? Tur visi cīnās, neviens nesimulē. Vot, citur gan...Tie visi taču ir nenormālākie stereotipi. Piemēram, Francijā simulē un vārtās zālājā ļoti maz, cik nu esmu redzējis, lielos kvantumos tā nav arī Vācijā. Par Itāliju teikt nemāku, jo tur pārsvarā skatos Inter spēles, kur ir daži indivīdi, kam patīk pagulēt zālītē.
Lielākā daļa no šādiem teicējiem seko līdzi tikai EPL un akli tic tamlīdzīgiem stereotipiem.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:20, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Nez, cik tur Premjerlīga, cik treneris, kurš pustraumētu spēlētāju dzen laukumā atkal spēlēt..
Mhm, šis ir raksturīgi Benitezam. Lai gan patiesībā jau laikam tas ir raksturīgi ļoti daudziem Premjerlīgas komandu treneriem.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:20, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: Nu labi, ja tā pavisam reāli, tad skatāmākie ir Argentīnas un Brazīlijas čempionāti, bet Nīderlandes čempis ir skatāmākais Eiropā.
Argentīnas un Brazīlijas čempi es labprāt skatītos, ja vien būtu laiks. Es kaut kā necenšos dalīt čempionātus skatāmos un neskatāmos. Visur ir gan garlaicīgas, gan aizraujošas spēles. Vajag tikai mācēt izvēlēties pareizos mačus

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:23, pirms 14 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Mhm, šis ir raksturīgi Benitezam. Lai gan patiesībā jau laikam tas ir raksturīgi ļoti daudziem Premjerlīgas komandu treneriem.
Nu, ja situācija spiež, tad bieži vien nākas arī tā darīt. Toresa nozīme komandā ir milzīga, tāpat arī Vengers ČL pret Barselonu, situācijas spiests, izlaida laukumā Gallasu un pēc tam to nožēloja.

     [+] [-]

, 2010-04-25 13:26, pirms 14 gadiem
Itaaļi tachu ir veel traģiskaak! Tas pats MAteracii un gatuzo spelee uz kajaam neviss uz bumbu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-04-25 13:27, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Neesi vēl sapratis, ka EPL taču vienmēr ir vislabākā, visskatāmākā, visspēcīgākā līga? Tur visi cīnās, neviens nesimulē. Vot, citur gan...Tie visi taču ir nenormālākie stereotipi. Piemēram, Francijā simulē un vārtās zālājā ļoti maz, cik nu esmu redzējis, lielos kvantumos tā nav arī Vācijā. Par Itāliju teikt nemāku, jo tur pārsvarā skatos Inter spēles, kur ir daži indivīdi, kam patīk pagulēt zālītē.
Lielākā daļa no šādiem teicējiem seko līdzi tikai EPL un akli tic tamlīdzīgiem stereotipiem.
tieši tā - stereotipi. bīstamākie cilvēki ir tie, kuri veido savu viedokli balstoties uz stereotipiem. vēroju vairākas līgas un nevienā nav futbols, kas ir balstīts uz simulācijām. tā ir individuāla lieta! tā nav nekāda taktika, tāpēc nevar teikt, ka kāda līga tikai simulē. piemēram, vakardienas spēle starp Milānu un Palermo - katra divcīņa, katra bija līdz galam, kritiens sekoja tikai tad, kad reāli bija sitiens pa kāju. čaļi, it īpaši Palermo, turējās uz kājām līdz galam. nevar spriest par līgu balstoties uz kādu spēlētāju kopumu vai pat kādu spēli, kurā ir bijušas izteiktas simulācijas. vienmēr būs kāds indivīds, kurš pasliktinās priekšstatu par komandu kopumā, bet kāpēc, piemēram, Inter gadījumā cilvēki iespaidojas no tā, ka Lusio, Baloteli un Eto'O krīt pie mazākā kontakta, un bāž visiem acīs to, ka Inter ir simulantu komanda? kāpēc nevar balstīties uz tādu faktu, kā Havjērs Zaneti? kurš ir paraugs visiem futbolistiem. viņš vispār ir nosimulējis kādreiz? EPL fanātiķi fascinē gan ar savām zināšanām, gan ar savu uzspiešanu.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 13:29, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Itaaļi tachu ir veel traģiskaak! Tas pats MAteracii un gatuzo spelee uz kajaam neviss uz bumbu!
skaistumam piemini vēl vienu, lai būtu veseli trīs. Materaci šosezon laukumā ir pavadījis labi, ja 200 minūtes, Gatuzo tā pat. turklāt Gatuzo nespēlē agresīvi tādā ziņā, bet gan cīnās. viņš nekad nešļūks speciāli kādam kājās, redzot, ka var kādu savainot, vai jau zaudējot divcīņu.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 13:31, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja:
Protams. Tāpat arī, piemēram, pēc PK kvalifikācijas spēlēm visi sauca Grieķiju par simulantu komandu. Kādēļ? Tādēļ, ka vienam no līderiem Karagunim patīk paspēlēt teātri un komandas interesēs pavilkt laiku. Tas pats ar Inter. Tur ir simulanti, bet ne visi. CR taču arī ir plaši pazīstams kā simulants, tad jau arī MU ir (bija?) simulantu komanda. Premjerlīgā spēlē Drogbā. Ak Dievs, simulantu līga...Tā var runāt bezgalīgi, bet jēgas nav nekādas.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:31, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Nu, ja situācija spiež, tad bieži vien nākas arī tā darīt. Toresa nozīme komandā ir milzīga, tāpat arī Vengers ČL pret Barselonu, situācijas spiests, izlaida laukumā Gallasu un pēc tam to nožēloja.
Īsi sakot, sanāk, ka tādā gadījumā soliņš ir par īsu/vāju.

Ja Toress = vienīgais augsta līmeņa uzbrucējs Pool
Ja bez Galasa aizsardzībā nekādi nevar iztikt Arsenal..

Tad tur taču nav ilgi jādomā, acīmredzami, ka pietrūkst līdzvērtīgu aizstājēju. Bet tiek nodzīti un cieš tie, kuriem šos aizstājējus vajadzētu - pamata spēlētāji.
Es te, protams, nerunāju par tādiem ārkārtas gadījumiem kā visu komandas aizsargu traumas, tā gadās (kā United sezonas vidū). Bet līdzvērtīgus dublierus vismaz komandas līderiem šāda līmeņa komandas jau nu varētu atļauties.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 13:31, pirms 14 gadiem
Ko ņematies? Vienam vienam līga patīk, citam cita. Kāda jēga strīdēties?

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 13:35, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Protams. Tāpat arī, piemēram, pēc PK kvalifikācijas spēlēm visi sauca Grieķiju par simulantu komandu. Kādēļ? Tādēļ, ka vienam no līderiem Karagunim patīk paspēlēt teātri un komandas interesēs pavilkt laiku. Tas pats ar Inter. Tur ir simulanti, bet ne visi. CR taču arī ir plaši pazīstams kā simulants, tad jau arī MU ir (bija?) simulantu komanda. Premjerlīgā spēlē Drogbā. Ak Dievs, simulantu līga...Tā var runāt bezgalīgi, bet jēgas nav nekādas.
tieši tā, var runāt cik grib, bet jēga... ak jel, Drogbā. pat piemirsu simulējošo Āfrikas dievu. kā var EPL atbalstītāji saukt kādu veselu līgu par simulantu līgu, kad Jūsu pašu līgā spēlē tāds indivīds kā Didjē. :|

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 13:37, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: tieši tā, var runāt cik grib, bet jēga... ak jel, Drogbā. pat piemirsu simulējošo Āfrikas dievu. kā var EPL atbalstītāji saukt kādu veselu līgu par simulantu līgu, kad Jūsu pašu līgā spēlē tāds indivīds kā Didjē. :|
Mans simulantu tops - Drogbā, Pujols un Krištianu. Tiesa, portugālim bieži vien ir ļoti labs attaisnojums, jo viņam savas kājas tiešām ir jāsargā ne pa jokam.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:40, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Īsi sakot, sanāk, ka tādā gadījumā soliņš ir par īsu/vāju.
Tā ir. Ja Arsenal vēl ir ļoti daudz savainojumu, par Liverpūli jau sen nav šaubu, ka klubs nebūs konkurētspējīgs, ja savainots būs kaut viens no zvaigžņu dueta Džerards-Toress.

     [+] [-]

, 2010-04-25 13:40, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Mans simulantu tops - Drogbā, Pujols un Krištianu. Tiesa, portugālim bieži vien ir ļoti labs attaisnojums, jo viņam savas kājas tiešām ir jāsargā ne pa jokam.
jū, Drogbā ir līderis šajā rangā. runā, ka Ronaldū vairs nesimulē tik traki, tā ir? neesmu daudz Real spēļu skatījies, un kad skatos, tad cenšos vairāk pievērst uzmanību tādiem spēlētājiem, kā Guti, bet MU laikos Krištianu bija fenomens. katram ir jāsargā savas kājas, bet kritieni ir tik skaisti, ka nenāk prātā pat doma par to, ka viņš krīt, jo cenšās pasargāt savas kājas...

     [+] [-]

, 2010-04-25 13:46, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: jū, Drogbā ir līderis šajā rangā. runā, ka Ronaldū vairs nesimulē tik traki, tā ir? neesmu daudz Real spēļu skatījies, un kad skatos, tad cenšos vairāk pievērst uzmanību tādiem spēlētājiem, kā Guti, bet MU laikos Krištianu bija fenomens. katram ir jāsargā savas kājas, bet kritieni ir tik skaisti, ka nenāk prātā pat doma par to, ka viņš krīt, jo cenšās pasargāt savas kājas...
Nu, es īpaši daudz spēļu arī redzējis neesmu. Kādas astoņas ar CR dalību. Simulē jau joprojām, bet katrā ziņā tik traki, kā vēl pirms gadiem trim bija, vairs nav. Vēl tagad acu priekšā "stāv" tas kadrs PK06 bronzas spēlē pret Vāciju, kad tuvplānā rādīja, kā viņš pie soda laukuma daivo un ar fantastiski lūdzošu sejas izteiksmi krītot skatās uz tiesnesi...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:50, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Nu, es īpaši daudz spēļu arī redzējis neesmu. Kādas astoņas ar CR dalību. Simulē jau joprojām, bet katrā ziņā tik traki, kā vēl pirms gadiem trim bija, vairs nav. Vēl tagad acu priekšā "stāv" tas kadrs PK06 bronzas spēlē pret Vāciju, kad tuvplānā rādīja, kā viņš pie soda laukuma daivo un ar fantastiski lūdzošu sejas izteiksmi krītot skatās uz tiesnesi...
tad viņš bija monstrs. katra MU spēle bija kaut kas. un ko EPL darīja Lēmans... es to nesauktu par simulāciju, bet par šovu.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 13:56, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: tad viņš bija monstrs. katra MU spēle bija kaut kas. un ko EPL darīja Lēmans... es to nesauktu par simulāciju, bet par šovu.
Lēmans...tas vispār ir pilnīgs klauns. Tieši tādēļ man viņš nepatīk, taču jāatzīst, ka ar viņu spēles allaž ir dikti jautras Tās bezgalīgās simulācijas iekšā un ārpus soda laukuma, tās "saķeršanās" ar Drogbā...ehh, tie tik bija laiki

     [+] [-]

, 2010-04-25 14:04, pirms 14 gadiem
Ne jau par simulēšanu iet runa, runa ir par fizisko sagatavotiību, atvilksies kaut kāds Šamaks uz Arsenal viņu tur vienkārši iznīcinās, jo kā zināms Francijā spēlē ļoti savādu futbolu. Tas tā piemēram, bet fakts, ka EPL spēlē visaugstākajā limenī ir fakts, no otras puses kāpēc citi čempionāti ir itkā skatāmāki, jo vienkārši ir slikts fiziskais līmenis un uzbrucēji var mierīgi apspēlēt aizsargus un šaut pa kasti.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 14:09, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: jo vienkārši ir slikts fiziskais līmenis un uzbrucēji var mierīgi apspēlēt aizsargus un šaut pa kasti.
Vo, šis teikums ir pa rubli. Tu vispār kādreiz jebko citu bez EPL esi redzējis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 14:14, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Vo, šis teikums ir pa rubli. Tu vispār kādreiz jebko citu bez EPL esi redzējis?
Jā, bet ja es skatos, tad tikai līderu cīņas Real- Barca vai teiksim Lyon- Bordo, citādi pārējais ir totāli garām, nu bet ir taisnība, tāpēc jau EPL praktiski jebkura komanda var uzvarēt jebkuru.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 14:18, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: "jo vienkārši ir slikts fiziskais līmenis"

"Jā, bet ja es skatos, tad tikai līderu cīņas Real- Barca "
Kurai tieši komandai - Real vai Barselonai ir slikts fiziskais līmenis?
1 2 57 komentāri