Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vjerā: ''Es nekad nebūšu treneris''

Vjerā: ''Es nekad nebūšu treneris''
Patriks Vjerā
Foto: AFP

Francijas futbola izlases pussargs Patriks Vjerā, kurš patreiz pārstāv Itālijas klubu ''Inter'' atklājis, ka nākotnē nekad nevarētu būt kādas komandas treneris, jo šādam darbam viņš neesot pietiekoši piemērots.

32 gadus vecais pussargs karjeras laikā ir bijis kapteinis gandrīz visās komandās, kurās spēlējis, bet atzinis, ka nekad nevarēs pielietot savu garīgo spēku un līdera lomu, atrodoties uz komandas rezervistu soliņa.

Kad laikrakstā ''La Gazzetta dello Sport'' francūzim jautāts, vai viņš kādreiz varētu būt treneris, Senegālā dzimušais spēlētājs atbildēja: ''Nē, paldies.''
''Es ļoti labi pazīstu tādus izcilus trenerus kā Arsēns Vengers, kā arī ļoti cienu manas komandas pašreizējo treneri Žozē Mourinju, taču šis darbs prasa pārāk daudz emociju, kaislību un aizraušanos. Es vēlos dzīvi izbaudīt,'' piebilda Vjerā.

Runājot par Itālijas čempionātu ''Serie A'', Vjerā sacīja, ka patreiz galvenais mērķis ir izcīnīt ceturto čempiontitulu – ''Scudetto''.
''Čempionu līga nav mūsu prioritāte. Esmu pārliecināts, ka mēs varam izcīnīt jau ceturto ''Scudetto'','' pārliecināti sacīja franču pussargs.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-10-24 22:41, pirms 16 gadiem
Lai izdodas....Bet kas zin, varbūt kādreiz kļūs par trenera assistentu, vai kaut kādā saistībā ar futbolu nodarbosies...

  +3 [+] [-]

, 2008-10-24 22:45, pirms 16 gadiem
Bet šādā uzvalkā viņš dikti labi izskatītos trenera amatā!

     [+] [-]

, 2008-10-24 23:00, pirms 16 gadiem
Praķī izskatītos labi, bet arī piekrītu, ka galvenā trenera amatam kaut kā šamējais neder. Varbūt tomēr pastrādās ar jauniešiem vai būs asistents?

  +1 [+] [-]

, 2008-10-25 10:30, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Praķī izskatītos labi, bet arī piekrītu, ka galvenā trenera amatam kaut kā šamējais neder. Varbūt tomēr pastrādās ar jauniešiem vai būs asistents?
Jap, darbam ar jauniesiem jau nu gan vinjs vareetu pieveersties naakotnee...