Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Atletico'' palielinās Aguero un Forlana izpirkuma cenu

''Atletico'' palielinās Aguero un Forlana izpirkuma cenu
Djēgo Forlans un Serhio Aguero
Foto: AP

Spānijas futbola kluba ''Atletico Madrid'' vadība paziņojusi, ka palielinās izpirkuma cenu un pagarinās līgumus ar diviem kluba labākajiem spēlētājiem – uzbrucējiem Serhio Aguero un Djēgo Forlanu.

21 gadus vecajam Aguero pašreizējais līgums ar klubu ir spēkā līdz 2012. gadam, taču kluba vadība vēlas to pagarināt vēl uz diviem – līdz 2014. gadam. Tāpat Madrides kluba vadība palielinās spēlētāja cenu. Ja kāds klubs šajā periodā vēlēsies viņu iegādāties, tad tam būs jāizpērk viss viņa līgums, šķiroties no 90 miljoniem eiro. Iepriekš šī summa sastādīja 60 miljonus eiro. Pagājušajā sezonā vietējā čempionāta ietvaros Argentīnas izlases uzbrucējs 37 spēlēs guva 17 vārtus.

Savukārt 30 gadus vecajam Forlanam pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2011. gadam, taču pagaidām nav zināms, uz cik ilgu laiku līgums tiks pagarināts. Zināms tikai tas, ka Urugvajas izlases spēlētāja izpirkuma cena turpmāk būs 60 miljoni eiro, agrāko 36 miljonu eiro vietā. Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Forlans ar 32 gūtajiem vārtiem aizvadītājās 33 spēlēs kļuva par Spānijas čempionāta ''La Liga'' rezultatīvāko spēlētāju, par diviem vārtiem apsteidzot pašreizējo Milānas ''Inter'' uzbrucēju Semjuelu Eto'O, kurš pērn pārstāvēja ''Barcelona''. Jāpiemin, ka pēdējās astoņās čempionāta kārtās Forlans guva 12 vārtus.
Tāpat jāatzīmē, ka pagājušajā sezonā Forlans tika atzīts par Eiropas bombardieri, savā īpašumā iegūstot Zelta futbola zābaku.

Izmantotie resursi:
onlysoccer.net
sport.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2009-08-24 17:56, pirms 15 gadiem
Tam vajadzētu pielikt punktu spekulācijām par Atletico līderu iegādi.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 18:39, pirms 15 gadiem
Gudri Gudri no Athletico puses (happy) !!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-08-24 18:42, pirms 15 gadiem
noladetais REAL MADRID!!! saka ar FIGO, tad ZIDANS, KAKA, RONALDO, ar katru reizi vinji vairak un vairak @izdirsh transferu tirgu ar savam summam, tagad speletaji, kas varetu spelet patiesham labos klubos, bus spiesti tupet viduslimenja komandas, tikai tadelj, ka par shiem tiek prasitas PARANORMALAS summas transferu tirgu

     [+] [-]

, 2009-08-24 18:54, pirms 15 gadiem
Bertuzzi rakstīja: noladetais REAL MADRID!!! saka ar FIGO, tad ZIDANS, KAKA, RONALDO, ar katru reizi vinji vairak un vairak @izdirsh transferu tirgu ar savam summam, tagad speletaji, kas varetu spelet patiesham labos klubos, bus spiesti tupet viduslimenja komandas, tikai tadelj, ka par shiem tiek prasitas PARANORMALAS summas transferu tirgu
Atletico arī ir labs klubs, un likumsakarīgi, ka savus labākos spēlētājus grib aizsargāt no nocelšanas. Neviens viņus nespiež parakstīt līgumu ar tādu izpirkuma summu.

     [+] [-]

, 2009-08-24 21:30, pirms 15 gadiem
Njā, Atletico negrib atdod savus līderus! Domāju, ka Forlanu arī neatdos, taču Abramovičam naudas netrūkst un kā zināms, Chelsea grib dabūt Aguero. Gan jau izdomās kā tikt pie viņa tik un tā!

     [+] [-]

, 2009-08-24 21:31, pirms 15 gadiem
Njā..cerams, ka viņiem viss ir pārdomāts un, ja (kad) klubs iekļūs finasiālās grūtībās, tad lai nenākās "kāpt pāri" šim pašu uzliktajam 90 miljonu škērslim.