Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Fergusons sūta skautus vērot Hamšiku un Jovetiču

Fergusons sūta skautus vērot Hamšiku un Jovetiču
Mareks Hamšiks
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' galvenais treneris Alekss Fergusons nusūtījis kluba skautus uz Itālijas vietējā čempionāta ''Serie A'' spēlēm, lai pavērotu darbībā ''Napoli'' kluba uzbrūkošā tipa pussargu Mareku Hamšiku un ''Fiorentina'' komandas uzbrucēju Stevanu Jovetiču.

Tiek minēts, ka Fergusons ir liels Hamšika spēles stila piekritējs un savas komandas rindās 22 gadus veco Slovākijas izlases spēlētāju vēlējās redzēt jau agrāk, kad futbolists vēl pārstāvēja ''Brescia'' vienību laika posmā no 2004. līdz 2007. gadam. Lai nu kā, 2007. gadā Hamšiks pievienojās ''Napoli'' un, pateicoties viņa lieliskajam sniegumam šīs komandas, kā arī valstsvienības rindās (25 spēlēs gūti septiņi vārti), nopietnu interesi par viņu izrāda Eiropas vadošie klubi. Savā īpašumā slovāku futbolistu vēlas iegūt arī ''Juventus'' un ''Inter'', tāpēc sarkanajiem velniem cīņa par šī spēlētāja iegādi noteikti nebūs viegla.

Tāpat ''United'' nosūtījusi skautus, lai pavērotu Melnkalnes izlases 19 gadus veco zvaigzni Jovetiču, kurš kopš pērnā gada pārstāv ''Fiorentina'', bet iepriekšējos divus gadus spēlēja Serbijas ''Partizan'', uzsākot šajā klubā arī savu profesionālo karjeru. Talantīgais uzbrucējs, kurš Melnkalnes izlases rindās jau paspējis aizvadīt 11 spēles, kuru laikā pārspējis pretinieku komandu vārtsargus sešas reizes, pašreiz rāda ļoti atzīstamu sniegumu ''Fiorentina'' komandas rindās. Tiek lēsts, ka par jauno uzbrucēju itāļu klubs varētu prasīt apmēram 15 miljonus sterliņu mārciņas. Lai arī interese no ''United'' puses pastāv, tomēr ''Fiorentina'' kluba vadība paziņojusi, ka pagaidām nekāda konkrēta piedāvajuma no angļu kluba puses neesot bijis.

Atgādināsim, ka šodien ''Manchester United'' aizvadīs Anglijas Līgas kausa izcīņas spēli pret ''Wolverhampton Wanderers'', savukārt ''Fiorentina'' un ''Napoli'' aizvadīs 5.kārtas spēles Itālijas vietējā čempionāta ietvaros. ''Fiorentina'' savā laukumā uzņems ''Sampdoria'' futbolistus, bet ''Napoli'' viesosies Milānā pie ''Inter''.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-23 16:54, pirms 15 gadiem
nopirks pa 15 pardos pa 50
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-23 17:22, pirms 15 gadiem
Hamsiks ir ļoti labs spēlētājs, pēc uzvedības mazliet atgādina Ronaldo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-23 17:33, pirms 15 gadiem
vēlētos lai Hamsiks pievienojas Man utd, lai PL līmenis paceltos vēl vairāk!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-23 17:41, pirms 15 gadiem
keisx rakstīja: Kur tad skautus sūtīt - lai atver wikipediu un palasa par Hamšiku, šis jaunais slovāks tomēr ne pirmo gadu ir ne tikai viens no labākajiem Napoli komandā, bet arī Serie A kopumā.
Ne jau tikai statistika interesē, skautus sūta, lai apskatītu spēlētāja spēles stilu, kā tas iederēsies komandā iespējams, sakontaktēties ar spēlētāja menedžeriem, un iegūtu vēl šadu tādu informāciju, kas varbūt sākotnēji nesvarīga, tomēr vēlāk lietderīga

  +2 [+] [-]

, 2009-09-23 18:17, pirms 15 gadiem
Vareetu shaadi atsuutiit kaadus skautus uz Virsliigu paveerot Rakelu, Caunju. Kas tur veel tie jaunie. Bet nu tas tikai manos sapnjos.

     [+] [-]

, 2009-09-23 19:34, pirms 15 gadiem
Šovakar jāskatās United spēle pret Wolves.
Iespējams United rindās divus jaunus norvēģus redzēsim (Magnus Eikrem un Joshua King).

United vispār šovakar domājams pārsvarā jaunieši spēlēs. Būs interesanti pavērot.

     [+] [-]

, 2009-09-23 19:59, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Šovakar jāskatās United spēle pret Wolves.
Iespējams United rindās divus jaunus norvēģus redzēsim (Magnus Eikrem un Joshua King).

United vispār šovakar domājams pārsvarā jaunieši spēlēs. Būs interesanti pavērot.
Ieliec ja nav grūti kādu labu linku!

     [+] [-]

, 2009-09-23 20:23, pirms 15 gadiem
Abi divi futbolisti ir nākotnes (tuvas) Superzvaigznes.

     [+] [-]

, 2009-09-23 20:39, pirms 15 gadiem
Keisx pareizi raksta, par Hamšiku jau nu jautājumiem vairs nevajadzētu būt, viens no labākajiem kreatīvajiem uzbrūkošajiem pussargiem A sērijā.
Bet Jovetičam šī ir breakthrough sezona un viņš droši vien būs šīs sezonas atklājums. Ja Violas vadībai ir galva uz pleciem, tad noslēgs ar viņu ilgtermiņa līgumu un neatdos jau tagad, jo šosezon viņa cena noteikti pamatīgi uzkāps.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-23 22:44, pirms 15 gadiem
Ja par Hamšika iespējamo pirkšanu - tad aiziet MU. Bet par to Jovetiču - pāragri spriest. Dumji ir tie klubi, kuri spriež pēc vienas lieliskas sezonas, kuras turklāt viņam nav bijis.

     [+] [-]

, 2009-09-23 23:54, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Ja par Hamšika iespējamo pirkšanu - tad aiziet MU. Bet par to Jovetiču - pāragri spriest. Dumji ir tie klubi, kuri spriež pēc vienas lieliskas sezonas, kuras turklāt viņam nav bijis.
Pēc Tavas loģikas sanāk, ka Napoli un Fiorentina būtu dumji, jo nepirka superzvaigznes, bet perspektīvus spēlētājus, kuri par tādiem var kļūt?

     [+] [-]

, 2009-09-24 02:27, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Pēc Tavas loģikas sanāk, ka Napoli un Fiorentina būtu dumji, jo nepirka superzvaigznes, bet perspektīvus spēlētājus, kuri par tādiem var kļūt?
Savādāk. Ja spēlētājs ir jauns [līdz 21 gada vecumam] un vinš ir aizvadījis tikai vienu veiksmīgu sezonu, tad neuzskatu par pareizu šādu spēlētāju iegādāties. Protams, daudz ko izšķir arī transfēra summa, bet man vien vienkārši kaitina klubu tuvredzība iegādājoties vienas sezonas zvaigznes. Hamšiks nav šajā kategorijā. Jovetičš ? Daļēji.

     [+] [-]

, 2009-09-24 02:30, pirms 15 gadiem
Respektīvi - viņš vēl nav 15 miljonus vērts, bet klubi baidoties, ka viņš vēlāk kļūs dārgāk varētu viņu iegādāties par 15 miljoniem. Protams, no otras puses - ja viņš progresēs, tad 15 miljoni nav tik daudz. Bet, kur ir garantija, ka tā notiks ? Nekur.

     [+] [-]

, 2009-09-24 22:15, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Savādāk. Ja spēlētājs ir jauns [līdz 21 gada vecumam] un vinš ir aizvadījis tikai vienu veiksmīgu sezonu, tad neuzskatu par pareizu šādu spēlētāju iegādāties. Protams, daudz ko izšķir arī transfēra summa, bet man vien vienkārši kaitina klubu tuvredzība iegādājoties vienas sezonas zvaigznes. Hamšiks nav šajā kategorijā. Jovetičš ? Daļēji.
Come on, visā pasaulē pērk gan jau pazīstamus, gan jaunus un perspektīvus futbolistus. Tā nav tuvredzība, bet tieši pretēji - tālredzība un domas par nākotni, un šo risku uzņemas visi nopietni klubi. Jovetičam ir tikai 19, bet viņš jau ir izcīnījis vietu pamatsastāvā Serie A klubā. Un esmu gatavs saderēt, ka līdz Tevis minētajam 21 g.v. viņa cena jau būs uzkāpusi augstāk par tiem 15 mio.