Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sporta svētki Kurmenē.

25.jūlijā norisināsies Vecumnieku novada Kurmenes pagasta sporta svētki.

SACENSĪBU PROGRAMMA:
*FUTBOLS : komandā max. 10 dalībnieki (7 spēlētāji laukumā (6+1) ; 3 rezervē.) Spēles ilgumu un kārtību noteiks sacensību dienā atkarībā no komandu skaita. Turnīra uzvarētāja komanda saņem kausu,diplomus,medaļas; otrās un trešās vietas ieguvējas komandas saņem kausu, diplomus un medaļas.
*VOLEJBOLS: komandā 8 dalībnieki (6 spēlētāji laukumā ; 2 rezervē). Spēles kārtību noteiks sacensību dienā atkarībā no komandu skaita. Turnīra uzvarētāja komanda saņem kausu, medaļas, diplomus; otrās un trešās vietas ieguvējas komandas saņem kausu, diplomus, medaļas.
*IELU BASKETBOLS: komandā 4 dalībnieki (3 spēlētāji laukumā; 1 rezervē). Spēles kārtību un grupas noteiks sacensību dienā atkarībā no komandu skaita. Turnīra uzvarētāja komanda saņem kausu, medaļas, diplomus; otrās un trešās vietas ieguvējas komandas saņem kausu, diplomus, medaļas. *ŠAUTRIŅU MEŠANA MĒRĶĪ: katrs dalībnieks izpilda trīs izmēģinājuma metienus un 5 ieskaites metienus. (Izmēģinājuma metieni netiek ieskaitīti rezultātā. Ja dalībnieks atsakās no izmēģinājuma metieniem, tad tiesnesis iepriekš jābrīdina.)
*ZOLĪTES MAČI. Sistēmu un kārtas nosaka atkarībā no dalībnieku skaita. Pirmā vieta tiek apbalvota ar kausu, diplomu un medaļu, otrā un trešā vieta tiek apbalvota ar kausu, medaļu un diplomu.
*SVARU BUMBAS CELŠANA: Individuāli. Pirmās trīs vietas saņem kausus, medaļas un diplomus. Atrakcijas un pārsteigumi bērniem diena
Sporta svētku nolikums: vecumnieki.lv/uploads/media/Sporta_svētku_nolikums.pdf