Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

''Babītes'' direktors: ''Norisinās sarunas ar vairākiem investoriem, kas mums varētu palīdzēt''

Krišs Upenieks

''Babītes'' direktors: ''Norisinās sarunas ar vairākiem investoriem, kas mums varētu palīdzēt''
Babītes futbola komanda
Foto: SK Babīte

SK ''Babīte'' komandai šī bija debijas sezona komanda.lv Pirmās līgas čempionātā, un komandas direktors Igors Nežmakovs sarunā ar lff.lv neslēpj, ka uzvara čempionātā jau šosezon nebūt nebija kluba sākotnējos plānos.

"Godīgi sakot, negaidījām tādu panākumu jau savā pirmajā sezonā. Ņemot vērā, ka komandu veidojām praktiski no jauna, sastāvam piesaistot daudz gados jaunu spēlētāju un nelielu leģionāru skaitu, kā arī to, ka sastāva pilnīgas aprises izveidojās vien sezonas gaitā, čempionātu uzsākām ar cerībām par vietu pirmajā trijniekā.

Tas, ka komandai uzreiz izdevās sevi tā apliecināt, lielā mērā ir galvenā trenera Mihaila Miholapa nopelns, jo viņš šo sastāvu virza tikai un vienīgi uz uzvarām. Katrā spēlē uzstādījums ir tikai uzvara, un tas laika gaitā ir devis lieliskus rezultātus," klāsta Igors Nežmakovs.

"Uz nopelnīto iespēju nākamajā sezonā startēt Virslīgas čempionātā raugāmies piesardzīgi optimistiski. Mēs noteikti nevēlamies būt tā komanda, kas iesoļo augstākajā līgā tikai tāpēc, lai jau pēc pirmās sezonas to atstātu. Ja raugāmies uz spēlētāju sastāvu, kāds mums ir pašlaik, cienīgi startēt Virslīgā būs ļoti sarežģīti," nepieciešamību pamatīgi strādāt pie nākamās sezonas komandas aprisēm izceļ Igors Nežmakovs. "Pašlaik norisinās sarunas ar vairākiem investoriem, kas mums varētu palīdzēt ar komandas līmeņa celšanu. Domāju, ka oktobra laikā vajadzētu ieviesties lielākai skaidrībai par mūsu nākamās sezonas plāniem."

Kluba vadība ir ļoti gandarīta par līdzšinējo sadarbību ar vietējo pašvaldību, kas ļāvis ievērojami uzlabot Piņķu stadiona infrastruktūru, izbūvēt jaunas ģērbtuves un sākt darbu pie stadiona mākslīgā apgaismojuma ieviešanas tuvākā nākotnē, tāpēc klubs sola izdarīt visu no sevis atkarīgo, lai arī Virslīgas spēles tas būtu spējīgs uzņemt savā pašreizējā mājvietā. "Vēlamies atlikušās sezonas spēles aizvadīt tikpat pārliecinoši, lai šo sezonu mēs noslēgtu tāpat kā iesākām – ar uzstādījumu uzvarēt," noslēdz SK Babīte komandas direktors.

Kādā no nākamajām SK Babīte mājas spēlēm klubs tiks oficiāli sveikts ar izcīnīto titulu, pasniedzot tam uzvarētāju kausu un medaļas. Par precīzu sveikšanas datumu LFF informēs atsevišķi.

Kamēr komanda.lv Pirmās līgas čempions jau ir zināms, atlikušajās sezonas spēlēs gaidāma ļoti aizraujoša cīņa par kopvērtējuma otro vietu, kuras ieguvēji varēs piedalīties pārspēlēs par vietu nākamās sezonas Virslīgas čempionātā. Pašlaik uz šo pozīciju nomināli pretendē četras komandas, kuras savā starpā šķir pieci punkti. Čempionāta noslēdzošā kārta būs 5. novembrī.

Izmantotie resursi:
SK Babīte nodrošina komanda.lv Pirmās līgas...

  +2 [+] [-]

, 2016-09-28 19:51, pirms 8 gadiem
Prieks par Babīti. Ceru,ka startēs Virslīgā ar maksimāli līdzīgu sastāvu, citādi 1.līgā uzvar viens sastāvs, bet Virslīgā spēlē jau cits.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-28 20:42, pirms 8 gadiem
Bet varbūt var sākt apspriest domu par 9 vai 10 komandu atrašanos virslīgā ? Pēdējo čempionātu pieredze nešaubīgi rāda, ka komandu spēki izlīdzinās un tas kalpo par paildus motivāciju attīstīties jebkurai vienībai !
Ja godīgi - nedomāju, ka RFS un FC Rīga spēs irādīt tik pienācīgu konkurenci ! Kas liek domāt, ka Babītei ar nav izredžu ?
Tai pašai Valmierai nevajadzēja baidīties - ja jau basketbols var atrast sev turīgus atbalstītājus...

     [+] [-]

, 2016-09-28 22:22, pirms 8 gadiem
Piņķos uz tā cietā sintētikas laukuma Virslīgas spēles nedrīkstētu ļaut spēlēt - tur būs psc kāds traumu birums

  +1 [+] [-]

, 2016-09-28 23:56, pirms 8 gadiem
Nu jau gan liekuļo -- ka Babīte ir galvenais pretendents uz pirmo vietu, reti kāds šaubījās jau pirms sezonas sākuma. Tā kā gādājiet vien finanses, lai izmēģinātu Virslīgu. Protams, lai varētu reāli cerēt noturēties, sastāvs jāatjaunina par procentiem 80-90. Var spēlēt arī ar šo sastāvu, bet tad jāuztver stoiciski tas, ka augstāk par astoto vietu netikt.

     [+] [-]

, 2016-09-29 03:23, pirms 8 gadiem
Vispār es piekrītu Jā Jā, jo arī uzskatu, ka pašreizējā brīdī ar 8 komandām Virslīgā ir par maz, vajag vismaz 10. Jo šogad situācija ir mainījusies, mēs varam pavilkt vairāk konkurētspējīgu komandu!

  -2 [+] [-]

, 2016-09-29 09:29, pirms 8 gadiem
Tās dažas spēles,ko izdevās noskatīties komanda rādīja ļoti sakarīgu futbolu un Virslīgas klubiem neklātos viegli spēlējot pret šo sastāvu.Komandā spēlē pamatā vietējie spēlētāji,kas dažādu iemeslu dēļ izrādījušies nevajadzīgi citiem klubiem.Miholaps ir no tiem treneriem,kurš ir spējīgs no nekā izveidot sakarīgu komandu.Virslīgā tāds treneris ir vienīgi Kubarevs.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-29 12:34, pirms 8 gadiem
Tiešām virslīgā vajag vismaz 10 komandas, lai paliek uz nākošo gadu arī Daugavpils. Tomēr liela pilsēta ar labām futbola tradīcijām un nākošgad noteikti nospēlētu labāk, tātad 9 komandas jau būtu un plus vēl 1. līgas motrās vietas ieguvēji. Žēl, ka Valmiera nevar vai negrib!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-10 09:01, pirms 8 gadiem
Manuprāt vēl viena problēma jau ir ar Latvijas spēlētāju resursiem, kas spēj pavilkt virslīgu un ir gatavi tur spēlēt par to samaksu..
Pieņemsim tā pati Valmiera, ok naudu atrastu droši vien, bet kas tur spēlēs? No vietējiem diez vai savāks konkurējošu sastāvu, tad jāņem bars ar leģionāriem, bet kuram tad tas vairs būs interesanti? Man nē...