Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Teremko no "Smiltenes/BJSS" iegūst 1. līgas mēneša labākā spēlētāja titulu

Rolands Eliņš

Teremko no "Smiltenes/BJSS" iegūst 1. līgas mēneša labākā spēlētāja titulu
Elvis Teremko (no kreisās)
Foto: Agnis Melderis

„Smiltene/BJSS” uzbrucējs Elvis Teremko, kurš aizvadītajā mēnesī guva piecus vārtus un palīdzēja komandai iegūt 13 punktus piecās spēlēs, ieguvis komanda.lv pirmās līgas oktobra labākā spēlētāja godu.

Smiltenes vienība oktobrī demonstrēja teju nevainojamu sniegumu, piecās aizvadītajās spēlēs izcīnot četras uzvaras un reizi nospēlējot neizšķirti. Panākumu sērijas ietvaros tika pārspētas tādas kopvērtējumā augstāku vietu izcīnījušas komandas kā FK Tukums-2000/TSS un Valmiera Glass FK/BSS. Pašlaik 21 gadu vecais Elvis Teremko visas oktobra spēles uzsāka savas komandas sākumsastāvā, kopumā gūstot piecus vārtus.

Kopējo balsojumu par mēneša labāko spēlētāju veido Latvijas Futbola federācijas (LFF), veikala "Komanda" un līdzjutēju balsis. Līdzjutēju balsojumā Teremko ierindojās tūdaļ aiz labāko trijnieka, kurā tika iebalsoti Edgars Bricis (FK Auda), Vugars Askerovs (AFA Olaine/SK Super Nova) un Elvis Arnavs (Valmiera Glass FK/BSS).

Smiltenes komanda šo sezonu noslēdza kopvērtējuma septītajā vietā, aizvadot ļoti veiksmīgu sezonas izskaņu un paliekot nepārspēta noslēdzošajās septiņās spēlēs pēc kārtas. Teremko ar 16 gūtiem vārtiem kļuva par savas komandas otro rezultatīvāko futbolistu, par viena precīza sitiena tiesu atpaliekot no Edgara Jansona.

Mēneša labākais futbolists balvā saņem dāvanu karti pirkumiem veikalā "Komanda" un īpašu piemiņas velti. Turnīra visas sezonas izcilnieki tiks apbalvoti LFF Laureātu vakarā 16. decembrī.

Kā ziņots, par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta aprīļa mēneša labāko spēlētāju kļuva SK Babīte komandas uzbrucējs Edgars Kārkliņš, bet maijā balvu ieguva cits šīs komandas uzbrukuma līnijas pārstāvis Niks Savaļnieks. Savukārt jūnijā par labāko tika nosaukts AFA Olaine/SK Super Nova vienības azerbaidžāņu leģionārs Vugars Askerovs, bet jūlijā pie atzinības tika FK Tukums-2000/TSS komandas pārstāvis Dmitrijs Kuzmins. Par augusta mēneša labāko turnīra futbolistu tika iebalsots Takeši Okamoto no FK Auda vienības, bet septembrī balvu saņēma Valmiera Glass FK/BSS pārstāvis Artūrs Pallo.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2016-11-07 13:53, pirms 7 gadiem
Dzimtais miests rulle

     [+] [-]

, 2016-11-07 16:40, pirms 7 gadiem
Nākošgad 5iniekā?

     [+] [-]

, 2016-11-07 18:32, pirms 7 gadiem
Smiltene bija šī gada labākais pārsteigums!

     [+] [-]

, 2016-11-07 20:03, pirms 7 gadiem
Čempiņš klusē?!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-07 22:15, pirms 7 gadiem
Kuzmins un Teremko ir tie spēlētāji, kurus gribētos redzēt, izmēģinām spēkus Virslīgā. Savaļnieks un Kārkliņš, protams, arī, bet viņi ar Babīti to nākamgad visticamāk arī darīs.