Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Caramba"/"Dinamo" piesaka divus leģionārus, Rožkovskis uz RFS

Agris Suveizda

"Caramba"/"Dinamo" piesaka divus leģionārus, Rožkovskis uz RFS
Romans Rožkovskis (Foto: fsmetta.lv)

"Komanda.lv" 1. līgas līdere "Caramba"/"Dinamo" sezonai pieteikusi divus leģionārus, savukārt citai medaļu kandidātei "Rīgas Futbola skolai" pievienojies Romans Rožkovskis.

Pašreizējās 1. līgas līderes "Caramba"/"Dinamo" sastāvā jau paguva debitēt jaunpienācēji Kristaps Blanks un Dmitrijs Medeckis, bet nu komandas pieteikumā ierakstīti vēl trīs jauni spēlētāji. Viens no viņiem ir pussargs Alekss Regža, kuram drīzumā apritēs 21 gads un kurš nepalika "Skonto" rindās.

Savukārt abi pārējie ir uzbrucēji no ārzemēm. Mihaila Koņeva vienība pieteikusi 18 gadus vecu serbu Petaru Dragičeviču no Belgradas "Partizan" sistēmas. Viņa pēdējā pietura, spriežot pēc LFF pieejamā pāreju saraksta, ir serbu pēc spēka trešās līgas vienība "Knjazevac". Savukārt otrs uzbrucējs ir 27 gadus vecs japānis Čikara Tasiro. Rīdzinieku rindās līdz šim jau bija viens leģionārs – Tasiro tautietis Takeo Ogava.

Tikmēr trešajā vietā esošā "Rīgas Futbola skola" pieteikusi 24 gadus veco Romanu Rožkovski. Viņš iepriekšējās sezonas pavadīja "Mettā"/LU, Virslīgā trīsarpus gadu laikā aizvadot 89 spēles un gūstot trīs vārtus. Šosezon Rožkovskis piedalījās septiņās cīņās, piecas no tām sākot pamatsastāvā. Pēdējo cīņu Rožkovskis studentu sastāvā aizvadīja 31. maijā pret "Daugavpili" (2:1).

No galvenajām Virslīgas ceļazīmes pretendentēm pagaidām vienīgi "Valmiera Glass" nav papildinājusi sastāvu. Bez jau pieminētajām Rīgas komandā šovasar bruņojas arī "1625 Liepāja", kuras pieteikumu papildināja Dzintars Zirnis, Agris Otaņķis un divi leģionāri Andrelī Makelā (Francija) un Mihails Zaicevs (Krievija).

Līdere "Dinamo"/"Caramba" 14 mačos izcīnījusi 36 punktus un par diviem apsteidz tuvākās konkurentes "Valmieru Glass" un RFS. Vēl par četriem atpaliek liepājnieki, bet "Alberts" ar 27 punktiem ir piektajā pozīcijā.

"Preiļi" pieteikuši Dmitriju Vinogradovu un Iļju Mitrofanovu, bet "Salaspils" rindas papildinājis Kristaps Rītiņš un Aleksandrs Žukovs.

Izmantotie resursi:
Spēlētāju pārejas - Latvijas Futbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-04 12:14, pirms 9 gadiem
''1625 Liepāju'' atstāja visi līdzšinējie leģionāri ( FK 1625 Liepāja - Latvijas Futbola federācija )?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-04 13:10, pirms 9 gadiem
Jā,ja runā un domā nopietni, tad "Caramba"/"Dinamo"...Sezonas sākumā nāca smiekli,tagad nē. Droši vien ,varbūt,nauda pietiks arī ja tiks augstāk,pirmajam sastāvam,kas būs spējīgs spēlēt ne tikai ar " Metta". Šis 2015. gada sastāvs tad varētu būt sparingpartneris iepirktajiem spēlētājiem. Koņevs ir viltīgs treneris un zin,ka ar šādu sastāvu augstākā līgā nav ko meklēt.