Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Oļegs Matvejevs: "Aizstāvēt titulu nebūs viegli"

Oļegs Matvejevs: "Aizstāvēt titulu nebūs viegli"
Oļegs Matvejevs

Latvijas telpu futbola čempionvienības "Nikars" uzbrucējs un pērnās sezonas vērtīgākais spēlētājs Oļegs Matvejevs sarunā ar portālu eSports.lv paredz spraigu cīņu gaidāmajā Rīgas čempionātā, kas ar četrām spēlēm Augstākajā līgā sāksies jau svētdien.

Atgādināsim, ka pērnajā sezonā "Nikars" komanda uzvarēja Latvijas čempionātā, sīvā cīņā apsteidzot mūsu valsts nacionālās izlases bāzes vienību "RABA". Jau šodien plkst.18.30 abas komandas tiksies savā starpā jaunās sezonas pirmās kārtas cīņā.

"Pēdējo sezonu cīņas ar "RABA" vienmēr ir izvērtušās intriģējošas un domāju izņēmums nebūs arī šodien. Vasaras periodā esam pastiprinājušies ar diviem jauniem spēlētājiem, taču domāju, ka arī "RABA" šajā ziņā nav stāvējusi uz vietas - Artūrs Šketovs ir lielisks treneris un prot ļoti labi sagatavot komandu. Kā jau katrā spēlē arī šodien būsim noskaņoti tikai uzvarēt, bet viegli nebūs. Katra komanda gribēs pierādīt, ka ir labāka par pretinieci," sacīja Matvejevs.

Runājot par turnīra kopējo līmeni, "Nikars" līderis prognozē tā paaugstināšanos, norādot, ka viņa komandai būs daudz grūtāk aizstāvēt pērn iegūto čempiona titulu. "Domāju, ka šajā sezonā komandu spēki būs daudz sabalansētāki. Komandas, manuprāt, ir daudz līdzīgākas nekā iepriekš, tādēļ prognozēt uzvarētāju būs grūti ikvienā mačā. Skaidrs, ka tas nenāks par labu mūsu komandai, jo sāncenši pret "Nikars" cīnīsies ar dubultu enerģiju. Aizstāvēt čempionu titulu būs daudz grūtāk," teica Matvejevs.

"Man personīgi galvenais mērķis šosezon būs ar savu sniegumu parādīt, ka ne velti pērn saņēmu vērtīgākā spēlētāja titulu - centīšos iepriecināt līdzjutējus ar daudz vārtiem. Runājot par komandas plāniem, mērķis ir tikai viens - uzvara Latvijas čempionātā un sekmīgs starts Eirokausos," piebilda Matvejevs, kurš ir regulārs Latvijas telpu futbola izlases dalībnieks kopš 2002. gada.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-19 13:09, pirms 16 gadiem
Yuuu, buutu baigi labi, ja futzāls attīstītos, jo taa tieshaam ir ''speele uz goda''. tgd jau ir forshi - ir jau 4 līgas fta - kaa saka, ar skatu naakotnee