Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijā reģistrēts pirmais pludmales futbola klubs

Rolands Eliņš

Pirmo reizi Latvijas vēsturē tika reģistrēts pludmales futbola klubs, kas 2018. gada 17. jūlijā saņēma oficiālu reģistrācijas lēmumu. Klubs ir reģistrēts Liepājā ar nosaukumu “Liepājas pludmales futbola klubs Linden City” (LPFK Linden City).

Kluba dibinātāji ir četri liepājnieki, kuri apvienojuši spēkus, lai popularizētu un profesionāli attīstītu pludmales futbolu Latvijā. Tie ir - uzņēmejs un mecenāts Sergejs Zaharjins, Taizemē dzīvojošais liepājnieks un uzņēmuma “Erawadee” dibinātājs Nikolajs Solovjovs, sabiedriski aktīvs liepājnieks Pāvels Jurs, kā arī uzņēmuma SIA “YOU ARE events agency” ģenerāldirektors Dmitrijs Komarovs, kas ir arī Liepājas pludmales futbola kluba “Linden City” prezidents.

Šobrīd komandas sastāvā ir vairāki pazīstami Latvijas pludmales futbola spēlētāji - Māris Verpakovskis, Deniss Romanovs, Aleksandrs Hohluks, kā arī vairāki leģionāri, piemēram, Jegors Šaikovs, Sergejs Stepliāni un citi.

Komanda aktīvi piedalās pasaules turnīros, kā arī jau ir parādījusi sevi “Euro Winners Cup” turnīrā, kas norisinājās Portugālē. Latvijas čempionātā “LPFK Linden City” atrodas līdera pozīcijā un vēl nav zaudējusi nevienu spēli. Komanda ir arī pieteikta dalībai Latvijas Kausa izcīņā, kas norisināsies Liepājā.

Informāciju sagatavoja:
Diāna Rudakova
“LPFK Linden City” komunikācijas speciāliste

  -1 [+] [-]

, 2018-07-19 20:48, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk