Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kudičini operācija veiksmīga, turpmākie trīs mēneši uz kruķiem

Kudičini operācija veiksmīga, turpmākie trīs mēneši uz kruķiem
Karlo Kudičini
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' vārtsargam Karlo Kudičini, kurš pagājušajā ceturtdienā iekļuva avārijā, salaužot abu roku plaukstu locītavas un savainojot iegurni, veiksmīgi pārcietis operāciju, taču turpmākos trīs mēnešus futbolists pārvietosies ar kruķu palīdzību.

Pagājušajā nedēļā jau ziņojām, ka 36 gadus vecais itāļu vārtsargs bija iekļuvis avārijā. ''Tottenham'' kluba futbolists ceturtdien no rīta ar savu ''BMW'' markas motociklu traucies pa vienu no Londonas ziemeļaustrumu autoceļiem un saskrējies ar automašīnu ''Ford Fiesta''. Pēc minētā negadījumā spēlētājs nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika konstatēti abu roku plaukstu locītavu lūzumi, kā arī iegurņa savainojums.

Piektdien kļuva zināms, ka Kudičini veiksmīgi pārcietis operāciju un slimnīcā viņam jāpavada vairs tikai pāris dienas. ''Karlo operācija noritēja veiksmīgi un pašreiz viņš jūtas labi. Viņa kreisās rokas locītavas kauls ir kārtībā un pašreiz viņa roka jau strādā labi. Vēl pāris dienas viņam būs jāpavada slimnīcā, bet pēc tam turpmākās 12 nedēļas, ņemot vērā iegurņa savainojumu, viņam būs jāpārvietojas ar kruķu palīdzību,'' sestdien ''Tottenham'' kluba oficiālajā mājaslapā sacīja viens no ārstiem.

Spēlētāja aģents Federiko Pastorello atklāja, ka viņa klienta karjerai briesmas nedraud: ''Sliktākais jau ir garām. Pašlaik viņam ir dots laiks atlabšanai un tad jau skatīsimies, kas notiks tālāk.''

Izmantotie resursi:
tottenhamhotspur.com
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-11-17 13:22, pirms 14 gadiem
patīkami.