Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kuzņecovs turpmāk spēlēs "Dinaburg"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kuzņecovs turpmāk spēlēs "Dinaburg"
Artjoms Kuzņecovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Daugavpils "Dinaburg" futbola komandas rindās turpmāk spēlēs aizsargs Artjoms Kuzņecovs, kurš līdz šim pārstāvēja vienu no "Dinaburg" sīvākajām konkurentēm - "Jūrmala-VV".

Vairāki "Dinaburg" spēlētāji, piemēram, Vladislavs Gabovs un Vladimirs Kuļešovs bija devušies uz pārbaudi ārzemju klubos, taču izskatās, ka sezonu viņi noslēgs Daugavpils komandas rindās. Komandu gan pametis komandas pamatvārtsargs Pāvels Davidovs, kura vietu ieņems Vadims Fjodorovs.

Kluba oficiālā mājaslapa ziņo, ka "Dinaburg" bez papildinājuma nepaliks, jo pieteikumā sezonas turpmākajai daļai ierakstīts aizsargs Artjoms Kuzņecovs, kurš sezonu uzsāka "Jūrmala-VV", kas bijusi viena no galvenajām Daugavpils konkurentēm šosezon (vēl jūlija beigās Kuzņecovs Jūrmalas vienības rindās Daugavpilī spēlēja pret "Dinaburg").

1986. gadā dzimušais centra aizsargs Jūrmalas komandas rindās kļuva par vienu no stabilajiem pamatsastāva spēlētājiem. Kuzņecovam par vietu pamatsastāvā vajadzēs konkurēt ar jau pieminēto Kuļešovu, kā arī Ritu Krjaukli un Iku Kortua.

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

  +4 [+] [-]

, 2009-08-14 07:01, pirms 15 gadiem
Tad jau laikam Jūrmalai-VV ar naudām viss ir gludi.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-14 09:06, pirms 15 gadiem
Laikam jau šobrīd ir tikai vairs 2 valmierieši virslīgā palikuši Kuzja un jūrmalas vorotčiks

  +4 [+] [-]

, 2009-08-14 09:38, pirms 15 gadiem
labs perspektivs.

  +4 [+] [-]

, 2009-08-14 09:43, pirms 15 gadiem
Tad beidzot Dina arī papildina sastāvu. Teiksim tā - priekš LV līmeņa labs spēlētājs... Noteikti noderēs, bet kā jau rakstā minēts, būs liela konkurence!
Slēpts komentārs: riko30
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja