Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Poulsens paraksta līgumu ar "Juventus"

Agris Suveizda

Poulsens paraksta līgumu ar "Juventus"
Kristians Poulsens
Foto: AP

Itālijas futbola klubs Turīnas "Juventus" parakstījis četru gadu līgumu ar Dānijas izlases pussargu Kristianu Poulsenu. Par bijušā "Sevilla" spēlētāja pāreju Turīnas klubs šķīries no gandrīz desmit miljoniem eiro.

"Juventus" kluba paziņojumā tika teikts, ka šodien noslēgusi četru gadu līgumu ar 28 gadus veco Dānijas izlases futbolistu Kristianu Poulsenu. Darījuma summa tiek lēsta gandrīz desmit miljonu eiro apmērā. Līgums noslēgts uz četrām sezonām.

Tā kā Poulsens pārcēlies uz Turīnu, arvien mazāk ticama kļūst spāņa Havi Alonso nokļūšana vecajā sinjorā, kā arī serba Dejana Stankoviča pāreja uz šo klubu. Sākotnējais galvenais mērķis darījumu tirgū bija tieši Alonso, bet "Liverpool" pieprasītā cena nav bijusi pieņemama "Juventus"

Par iespējamo dāņa pievienošanos "Juventus" ļoti neapmierināti bija kluba atbalstītāji. Tomēr Poulsens cer, ka attiecības ar faniem nostabilizēsies: "Man būs jāparāda savs labākais sniegums, lai neliktu faniem vilties un nesadusmotu tos."

Kristiana Poulsena reputācija Itālijā nav no tām labākajām. Viņš ir pazīstams kā prasmīgs provokātors, un no tā ir nācies ciest arī Itālijas futbolam, jo 2004. gada Eiropas čempionāta laikā vienam no Itālijas izlases līderiem Frančesko Totti neizturēja nervi, un viņš iespļāva dānim sejā, par ko saņēma vairāku spēļu diskvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
uk.reuters.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-14 18:28, pirms 16 gadiem
Tad jav laikam Alonso Paliek L-pool

  +2 [+] [-]

, 2008-07-14 18:37, pirms 16 gadiem
*''vecajā sinjoritā''
*prieks par dāni. lielsks balsta pusargs viens labākajiem Eiropā. Sevilla sastāvā rādīja ļoti saturīgu futbolu. Atņēma bumbas pretiniekiem, palīdzēja partneriem, Sita vārtus. Viss kā nākas. Novēlu vēl to pašu Itiālijā! Veiksmi!
';

     [+] [-]

, 2008-07-14 19:07, pirms 16 gadiem
Jāiesit pāris vārtu un attiecības būs ok!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-14 19:18, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Jāiesit pāris vārtu un attiecības būs ok!

Viņam tas nav uzdevums! Viņš ir balsta pussargs un viņam ir jāatņem bumbas un nedrīkst atļaut pretinieku līderim izvērsties!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-14 20:34, pirms 16 gadiem
Noderes, gan jau noderes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja