Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Maradona ārstēsies no alkohola atkarības rehabilitācijas klīnikā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maradona ārstēsies no alkohola atkarības rehabilitācijas klīnikā
Djego Maradona. Foto: Reuters/Scanpix

60 gadus vecais futbola leģenda Djēgo Maradona, kam tikko tika veikta nopietna smadzeņu hematomas operācija, pēc izrakstīšanas no slimnīcas ievietots rehabilitācijas klīnikā, kur uzsāks ārstēšanos no alkohola atkarības. Jau kopš futbolista karjeras beigām Maradonu bieži piemeklējušas dažādas veselības likstas.

Futbola leģenda Djēgo Maradona novembra sākumā pēc 60 gadu jubilejas atzīmēšanas tika ievietots slimnīcā dehidrācijas dēļ. Maradonas ārsts paziņoja, ka argentīnietis cieš no mentālas slimības, kas ietekmē arī viņa fizisko veselību. Medicīniskajās pārbaudēs tika konstatēta smadzeņu hematoma, kuras dēļ bija nepieciešams steidzami veikt operāciju. Tā bija veiksmīga un šonedēļ Maradona tika izrakstīts no slimnīcas.

Uz mājām leģendārais futbolists nav devis, bet gan uz rehabilitācijas klīniku, kur uzsāks ārstēšanās kursu no alkohola atkarības. Tieši tā neļāva Maradonam agrāk pamest slimnīcu. Zināms, ka Maradonu apmeklēt rehabilitācijas klīnikā varēs tikai tuvākie cilvēki. Viņa jurists atzina, ka šobrīd argentīnietim jāatgūstas no piedzīvotā: ''Djēgo ir pārcietis, visticamāk, savus grūtākos brīžus dzīvē. Domāju, ka tas bija brīnums, ka ārsti atrada asiņošanu smadzenēs, kas varēja beigties ar viņa nāvi.''

Viens no visu laiku izcilākajiem futbolistiem Maradona šosezon trenē Argentīnas augstākās līgas klubu "Gimnasia y Esgrima". Komandas treniņos viņš gan fiziski nepiedalās piesardzības apsvērumu dēļ, jo ir Covid-19 infekcijas riska zonā. Maradona, kurš aizveda Argentīnas izlasi līdz Pasaules kausam, futbolista karjeru beidza 1997. gadā. Pēc sportista karjeras beigām viņam bijušas vairākas nopietnas veselības problēmas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-11-12 18:06, pirms 3 gadiem
Kā tas narkomans vēl nav atstiepis kātus pēc visa alkoholo un narkotiku lietošanas

     [+] [-]

, 2020-11-12 18:19, pirms 3 gadiem
Labāk vēlāk nekā nekad 😅

     [+] [-]

, 2020-11-12 18:23, pirms 3 gadiem
Izcils piemērs, ka ja visu jaunību nekas cits paurī nav bijis kā sports, tad pēc karjeras aiziet neceļos. Piedevām ātri notriec nopelnīto. Ja nemaldos bija raksts, ka śitais frukts milzu parādos.
Nevar aizmirst arī kā toreiz "smuki" plātījās spēlē pret Nigēriju

     [+] [-]

, 2020-11-12 19:46, pirms 3 gadiem
Minesotu izies, un būs nost.

     [+] [-]

, 2020-11-12 22:22, pirms 3 gadiem
Vai tad šim kaut kas vispār var palīdzēt, izies arā tāpat pie pirmājam sakāpinātajām emocījām būs uz korķa, pārāk jau aizkodies šis kadrs.
Vismaz labs piemērs citiem izciliem futbolistiem kā labāk dzīve nedarīt.