Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Apmaksāta publikācija: Kļaviņš: "Indriksons piedāvāja slepeni tikties"

Sportacentrs

Apmaksāta publikācija: Kļaviņš: "Indriksons piedāvāja slepeni tikties"
Krišjānis Kļaviņš
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šī gada 12. februāra rītā Rīgā pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta Gunta Indriksona iniciatīvas varēja notikt viņa tikšanās ar vienu no futbola opozīcijas pārstāvjiem Krišjāni Kļaviņu, kurš 2016. gadā gatavojas kandidēt uz LFF prezidenta krēslu.

Tomēr tikšanās nenotika, jo Kļaviņš bija gatavs tikties tikai pilnīgi atklāti – LFF telpās Grostonas ielā, kamēr Indriksonam bija nepieciešama slepena tikšanās.

„3.februāra pēcpusdienā negaidīti saņēmu zvanu no kādas personas, kas pazīst gan mani, gan Indriksona kungu – Indriksons vēloties 12.februārī tikties ar mani kādā Strēlnieku ielas kafejnīcā Rīgā. Es atbildēju – esmu gatavs tikties un apspriest Latvijas futbola problēmas, taču ar vienu nosacījumu – tikšanās vietai jābūt Latvijas Futbola federācijas telpās. Šāda vietas izvēle, manuprāt, ir likumsakarīga – ja Latvijas futbola vadītājs vēlas tikties ar citu futbola pārstāvi. Šādam manam nosacījumam Indriksona kungs nepiekrita un tikšanās tā arī nenotika. Indriksona kungam tādā gadījumā droši vien būtu grūti izskaidrot lojālistiem Mežeckim, Starkovam un pārējiem savu motivāciju,” notikumu gaitu atstāsta Krišjānis Kļaviņš.

„Pieļauju, ka tikšanās mērķis no Indriksona kunga puses bija vēlme apklusināt mani un līdz ar to arī faktu publicēšanu par nelikumībām Latvijas futbolā, piedāvājot apmaiņā kādu ietekmīgu amatu Latvijas Futbola federācijā vai arī kādus materiāla rakstura labumus. Varu vēlreiz apliecināt, ka 2016.gada LFF ikgadējā kongresā, kurā notiks arī prezidenta vēlēšanas, es balotēšos LFF prezidenta amatam. Uzskatu, ka, tiekoties ar LFF biedriem, man un maniem domubiedriem ir visas iespējas pārņemt varu un beidzot sākt attīstīt Latvijas futbolu kopumā nevis izdevīgu šaurām personu grupām, realizējot ziemas haļļu būvniecības programmu visos valsts novados, pilnībā atklājot visu naudas izlietojumu LFF, sakārtojot jaunatnes futbola sistēmu, treneru sagatavošanas programmu, realizēt efektīvu programmu cīņā pret korupciju, padarīt futbolu par populārāko sporta veidu mūsu zemē. Kā vēl vienu Indriksona kunga tikšanās mērķi nevar izslēgt arī iebiedēšanu, šantāžu un draudus, kas diemžēl jau iepriekš notikusi caur kāda angažēta žurnālista publikācijām masu medijos. Varu droši teikt – jauni fakti par Latvijas futbola ēnas pusēm jau ir savākti un martā vai aprīlī tos nodošu izvērtēšanai sabiedrībai. Bailes manī iedvest neizdosies,” piebilst Kļaviņš.

ŠĪ IR APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA.

1 2 69 komentāri
Slēpts komentārs: mrPO

 +22 [+] [-]

, 2015-02-12 10:19, pirms 9 gadiem
Ja arī nepiepildīsies visas tas labas lietas ko uzskautīja vēstulē. Tad pilnīgi noteikti labāk ka tagad ja būs.

Es par jaunu LFF prezidentu.
Slēpts komentārs: Ferdinands Lieliskaisss
Slēpts komentārs: casiljas
Slēpts komentārs: casiljas

  -3 [+] [-]

, 2015-02-12 10:27, pirms 9 gadiem
I'll have what he's having.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-02-12 10:31, pirms 9 gadiem
Poniijs rakstīja: Ja arī nepiepildīsies visas tas labas lietas ko uzskautīja vēstulē. Tad pilnīgi noteikti labāk ka tagad ja būs.

Es par jaunu LFF prezidentu.
Par jaunu LFF prezidentu, bet nu ne jau par šo ērmu KK!! Ir daudz jaunu talantīgu un, atzīmēšu, izglītotu cilvēku Latvijā, kas varētu pildīt šo misiju...
Kuri tad ir KK domubiedri? Nespēju iedomāties, ka kāds normāli domājošs cilvēks ar viņu vispār sveicinās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +19 [+] [-]

, 2015-02-12 10:33, pirms 9 gadiem
Vēl sliktāk Latvijas futbolā tēlu vairs nevar padarīt.... par jaunām asinīm LFF

 +15 [+] [-]

, 2015-02-12 10:35, pirms 9 gadiem
Es par Kļaviņu!

  -3 [+] [-]

, 2015-02-12 10:38, pirms 9 gadiem
Nav tā, ka biežākais vārds publikācijā ir "pieņemu'?

Bet vispār - diezgan laicīgi sākusies priekšvēlēšano aģitācija. Gandrīz 2 gadus taga būs jāklausās visas šitās muļķības

     [+] [-]

, 2015-02-12 10:39, pirms 9 gadiem
Šitie tukšie ''Vēl sliktāk tēlu nevar padarīt'' aurotāji paši futbola dzīvei nav devuši ne tik daudz cik melns aiz naga un vispār neiedziļinās procesos, kas pēdējos gados tiek darīts, lai futbola tēlu uzlabotu. Manuprāt, pēdējā laikā ļoti daudz tiek darīts gan jaunatnes attīstībai - veidojot talantu grupas reģionos, gan klubu licencēšana notiek daudz kvalitatīvāk, stadiona projektam ir skaidra vīzija utt. utjp.. Daži tuvredzīgie tālāk par LFF prezidentu neko neredz un tikai mētājās ar tukšiem 2-3 vārdu izteicieniem un domā, ka tādā veidā viņi izsaka konstruktīvu viedokli.

 +17 [+] [-]

, 2015-02-12 10:39, pirms 9 gadiem
skaidrs, ka čekisti jau sen bija jāaizvāc! Nolikumos vai tad nedrīkst ierakstīt, ka šāda pagātne degradē un apkauno visu valsti?
Vietā redzu tikai kādu no mūsu sprīdīšiem: Liepājas Māri vai Audas Kasparu.
Tāpat kā hoķī Sandi vai Artūru, vai basī Jāni Blūmu (kad pabeigs savu karjeru laukumā).

  +8 [+] [-]

, 2015-02-12 10:42, pirms 9 gadiem
Anonymous187 rakstīja: Šitie tukšie ''Vēl sliktāk tēlu nevar padarīt'' aurotāji paši futbola dzīvei nav devuši ne tik daudz cik melns aiz naga un vispār neiedziļinās procesos, kas pēdējos gados tiek darīts, lai futbola tēlu uzlabotu. Manuprāt, pēdējā laikā ļoti daudz tiek darīts gan jaunatnes attīstībai - veidojot talantu grupas reģionos, gan klubu licencēšana notiek daudz kvalitatīvāk, stadiona projektam ir skaidra vīzija utt. utjp.. Daži tuvredzīgie tālāk par LFF prezidentu neko neredz un tikai mētājās ar tukšiem 2-3 vārdu izteicieniem un domā, ka tādā veidā viņi izsaka konstruktīvu viedokli.
jaunam stadionam jau sen bija jābūt. lol
Slēpts komentārs: Kristabella

 +16 [+] [-]

, 2015-02-12 11:00, pirms 9 gadiem
Zivis pūst no galvas, un ja tādas lietas notiek FIFA, nav brīnums, ka tas pārcļas uz LFF un diemžēl komandām un spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: T.G.H.

 +10 [+] [-]

, 2015-02-12 11:25, pirms 9 gadiem
Tas, ka pārmaiņas LFF ir vajadzīgas, ir skaidrs. Spēļu rezultāti tiek sarunāti, piķis tiek sadalīts un apēsts, bet vai Kļaviņš būs tas, kurš tur visu sakārtos?
Slēpts komentārs: T.G.H.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-02-12 11:27, pirms 9 gadiem
Pašreizējie LFF vadītāji no šitāda "opozicionāra" tikai iegūst.
Kā teiktu kāds klasiķis - roka roku smērē, abas melnas!

 +11 [+] [-]

, 2015-02-12 11:31, pirms 9 gadiem
Lielākā daļa šeit nesaprot, ka pirmkārt ir jāaizvāc Indriksons.
Slēpts komentārs: T.G.H.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-02-12 11:36, pirms 9 gadiem
Indriksona vīri cenšas likt mīnusus visiem viņa nolicējiem, bet han jau taisnība uzvarēs. Šobrīd Latvijas futbolā ir tā situācija kad noteikti ir kaut kas jāmaina radikāli, tā palikt vairs nevar. ļoti reti esmu par pārmaiņām pārmaiņu dēļ. sportā mani uzskati parasti ir konservatīvi- ja ir kaut mazākās iespējas nemainīt tad nevajag mainīt-trenerus, darbiniekus , sportistus, dažāda līmeņa vadītājus utt. Laikam pirmā reize sportā , kad uzskatu , ka vajag mainīt un kardināli un sākt ar galvu. Futbola augšā ja nav sapuvis tad vecs un iesūnojis gan ir. Pat zemo līmeni varētu paciest, bet totokantorus gan ne.

 +10 [+] [-]

, 2015-02-12 11:40, pirms 9 gadiem
THG un TOTOANSIM

Tajā pašā Metas sistēmā ir cilvēki, kas ar ierobežotiem līdzekļiem un entuziasmu ir izdarijuši ļoti daudz. Ko viņi varētu izdarīt ar LFF miljoniem?

  +3 [+] [-]

, 2015-02-12 11:41, pirms 9 gadiem
T.G.H. rakstīja: Cik tipiski tadam divkosim, ka tev. Vel nesen atbalstiji Rihertu, kad šis teica, ka nav ko klausit sieviešu komandas ipasnieku un toto atkarigo, tagad jau dziedi atkal pretejo, jums tur laukos ir pierasts ta?
Kā tev ar saprašanu puis????? Es atbalstīju Rihertu un neatbalstu KK! Kādi tev jautājumi huilieti?????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: T.G.H.

 +12 [+] [-]

, 2015-02-12 11:48, pirms 9 gadiem
TOTOANSIM

Kā jau es minēju- ar ierobežotu budžetu, jo daudz naudas aiziet akadēmijai.

gandrīz visās jauniešu grupās Metta uzvar vai ir starp labākajiem. Mums svarīgākais ir audzināt jaunos futbolistus, izkopt latvisku vidi un saimniekot pārdomāti!
Protams, ka lielajai komandai iet grūti, jo nav naudas, lai piesaistītu vai noturētu labus futbolistus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-02-12 11:54, pirms 9 gadiem
TOTOANSIM

Ja būs pēc pāris gadiem, kur iet

 +10 [+] [-]

, 2015-02-12 12:01, pirms 9 gadiem
T.G.H. rakstīja: Prieks dzirdet, ka tu esi vienigais, kas ko saprot
Indriksons nemaina faktu, ka nav speletaji limeni, sis lietas vispar nav nekada sakara ar to, ka augs limenis, vares visu but tiri un pukaini, bet nejau Latvijas izlase pēkšņi saks Spāniju uzvaret
Runa neiet tikai par Virslīgas spēlētāju līmeni, bet par visu sistēmu kopumā, kura ir sapuvusi kopā ar LFF aizsēdējušajiem darboņiem, kuri spītīgi turas pie saviem krēsliem.
Kur paliek UEFA sponsorētās summas katru sezonu? Tās nav mazas summas. Mēs runājam par cipariem ar 6 nullēm. Ja tev ir vienalga šo summu izlietojums, tad man un citiem galīgi nav vienalga. Es gribētu redzēt šo summu un citu līdzekļu lietderīgu 'izlietojumu'. Tāds detalizēts finanšu izlietojuma pārskats par katru sezonu būtu pašā laikā, tieši tas, par ko K.Kļaviņš runā.
Godīgi sakot, ir apnicis skatīties kāds nožēlojams līmenis gan spēles, gan infrastruktūras ziņā ir Virslīgā, kamēr LFF darboņi brauc uz Kataru uzēst melnos ikrus un turpina mūs mierināt, ka viss ir kārtībā.

P.S Visticamāk ar Indriksona gāšanu , Skonto arī izputēs, vai arī paliks ļoti pieticīgā līmenī. Taču to, ko viņš savā laikā tur sagrūda ir jau sen saņēmis atpakaļ ar pamatīgu uzviju, tāpēc, lai tik krāmē koferus jau laicīgi.
1 2 69 komentāri