Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Bendtners atzīts par Dānijas gada labāko futbolistu

Bendtners atzīts par Dānijas gada labāko futbolistu
Niklass Bendtners
Foto: AFP/Scanpix

Pirmdien Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā svinīgā ceremonijā par Dānijas šī gada labāko futbolistu tika atzīts Dānijas izlases uzbrucējs Niklass Bendtners, kurš ikdienā pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas ''Arsenal''.

Tikai 21 gadus vecais Londonas ''Arsenal'' spēlētājs, kurš savainojuma dēļ nav spēlējis kopš oktobra beigām, par savas valsts labāko futbolistu atzīts pirmo reizi. Bendtners spēlēja nozīmīgu lomu savas izlases rindās 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas cikla laikā un palīdzēja tai kvalificēties PK finālturnīram, ieņemot 1. vietu grupā un apsteidzot tādas izlases kā Zviedrija un Portugāle. Jaunā spēlētāja nopelni nepalika nepamanīti, kā rezultātā aizvakar Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā svinīgā ceremonijā Bendtners tika atzīts par Dānijas šī gada labāko futbolistu. Balsojums tika veikts internetā, kā arī ar īsziņu palīdzību.

''Šāda līdzjutēju atzinība un uzvara labākā futbolista nominācijā man ir liels gods. Vēlos pateikties visiem, kuri par mani atdeva savu balsi. Tāpat vēlos pateikties saviem vecākiem, kuri nekad nav pārstājuši man ticēt. Un, protams, paldies visiem treneriem, kā arī komandas biedriem, pateicoties kuriem esmu ieguvis šo atzinību,'' sacīja Bendtners.
Iepriekšējos trijos gados par labākajiem tika atzīti Martins Laursens (32, pēdējos gadus spēlējis ''Aston Villa''), kurš jau beidzis karjeru, Daniels Agers (24, ''Liverpool'') un Kristians Poulsens (29, ''Juventus'').

Vēl jāatzīmē, ka Bendtnera gūtie vārti kvalifikācijas cikla mačā pret Portugāli (1:1) tika atzīti par gada labākajiem vārtiem.
Par gada labāko treneri tika atzīts Dānijas izlases galvenais treneris Mortens Olsens, bet tikmēr bijušais ''Manchester United'' un Dānijas izlases vārtsargs Peters Šmaihels tika iekļauts Dānijas futbola slavas zālē.

Bendtnera gūtie vārti pret Portugāli

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2009-11-11 18:32, pirms 14 gadiem
Pelnīti apsveicu , kad ticis Arsenal , tad viņam konkurenti vairs nav.

  +3 [+] [-]

, 2009-11-11 18:34, pirms 14 gadiem
savādāk jau nevar būt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-11 21:46, pirms 14 gadiem
luisnani rakstīja: savādāk jau nevar būt
Aggers jau ar slikti nespēlē, bet tā jau vienmēr, ka aizsargi parasti zemāk kotējās par pussargiem un uzbrucējiem, bet tā, protams, pelnīti.