Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Desena parakstīs līgumu ar "Sampdoria"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Desena parakstīs līgumu ar "Sampdoria"
Daniele Desena (pa kreisi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Talantīgais itāļu pussargs Daniele Desena gatavojas parakstīt līgumu ar Itālijas A Sērijas klubu "Sampdoria".

Desena šobrīd kopā ar Itālijas Olimpisko izlasi gatavojas Pekinas Olimpiskajām spēlēm. Desenam ir tikai 21 gads un līdzšinējo karjeru viņš pavadīja "Parma" sastāvā. Daniele debitēja lielajā komandā jau 17 gadu vecumā un kopumā jaunais pussargs komandā aizvadīja 81 spēli un guva piecus vārtus.

"Mums ir vienošanās ar "Parmu". Lai oficiālu noformētu līgumu, mums trūkst paša Desenas paraksta, kurš šobrīd gatavojas Olimpiskajām spēlēm. Mēs ieguvām ne tikai jaunu futbolistu, bet arī futbolistu ar mazu algu, kas mūsu izmēra komandai ir ļoti svarīgi," jaunā futbolista iegādi komentēja "Sampdoria" sporta direktors Bepe Marotu.

Tiek lēsts, ka Desenas iegāde klubam varētu izmaksāt ap 4,3 miljoniem eiro. "Sampdoria" kluba vadība ir paziņojusi, ka iegūstot Desenu, acīmredzot, klubs vairs necentīsies pastiprināt komandas vidējo līniju.

Izmantotie resursi:
uefa.com
goal.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-10 23:27, pirms 16 gadiem
Tā kā PArma diemžēl zaudēja vietu A sērijā, tad šāds solis ir pašsaprotams.
Simpatizē šis spēlētājs ar savu piespēļu meistarību.