Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"United" bez Brauna apmēram uz vienu mēnesi

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"United" bez Brauna apmēram uz vienu mēnesi
Vess Brauns
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" un Anglijas izlases aizsargs Vess Brauns kājas lūzuma dēļ nevarēs iziet laukumā apmēram četras līdz sešas nedēļas.

Savainojumu futbolists guva sestdienas spēlē pret "Wolverhampton", brīdī, kad pretinieku spēlētājs Mets Džārviss veica izklupienu pret Braunu. Pēc nākamajā dienā veiktās medicīniskās pārbaudes tika konstatēts lūzums.

"Diemžēl viņa karjerā ir bijuši daudzi savainojumi, turklāt ļoti smagi," saka "United" treneris Alekss Fergusons. "Tagad viņš ir guvis vēl vienu, tomēr ceru, ka viņš šosezon spēs atgriezties laukumā kaut uz pāris spēlēm."

Tās ir kārtējās sliktās ziņas Fergusonam, jo savainojumi "United" spēlētājus šosezon moka ļoti bieži, turklāt šobrīd tie bez Brauna ir gan Andersonam, gan Gigsam, kā arī Rūnijam, kurš gan jau rīt UEFA Čempionu Līgas 1/8 finālā spēlē pret "AC Milan" spēlēt varēšot.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2010-03-09 22:48, pirms 14 gadiem
Labi ka tikai mēnesis, jo pirms medicīniskajām pārbaudēm Fergusons izteicās, ka varbūt Wess būs ārā uz kādiem trīs mēnešiem. Bravnam tagad ir ļoti laba iespēja tikt uz PČ....tikai cerams, ka ātri atgūs fizisko formu. Veseļojies!

  +7 [+] [-]

, 2010-03-09 23:07, pirms 14 gadiem
"United" Brauns savainojuma nespēlēs apmēram mēnesi

foršs virsraksts

     [+] [-]

, 2010-03-10 09:38, pirms 14 gadiem
Cik sapratu, tad kāju viņš salauza iepriekš. Tagad problēma netiek precizēta. Šaubos vai ar kaula lūzumu varētu spēlēt pēc 4 nedēļām...
Virsraksts arī unikāls!