Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Borucs nevarēs spēlēt mēnesi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Borucs nevarēs spēlēt mēnesi
Arturs Borucs
Foto: AFP

Polijas futbola izlases un Glāzgovas "Celtic" pamatvārtsargam Artūram Borucam būs nepieciešama operācija, kas viņam varētu liegt spēlēt apmēram mēnesi.

Borucam tika veikti medicīniskie testi, kuros atklājās, ka vārtsargam ir nopietnas problēmas ar ceļgalu, tādēļ jau pirmdien viņam tiks izdarīta operācija. Ja viss notiks kā plānots, tad laukumā viņš varēs atgriezties ne ātrāk kā pēc mēneša.

Borucs šosezon piedalījās visās "Celtic" spēlēs, visos turnīros, tajā skaitā arī visās četrās Čempionu līgas spēlēs. Viņa noteikti pietrūks komandai tiks svarīgajos atlikušajos divos mačos pret "Villareal" un "Aalborg". Glāzgovas kluba cerības iekļūt nākamajā kārtā ir minimālas, bet vismaz trešo vietu grupā komanda cer izcīnīt.

28 gadus vecais poļu vārtsargs "Celtic" klubā spēlē jau kopš 2005. gada, bet pirms tam bija spēlējis tikai Polijā. Slavenākais klubs, ko viņs tur pārstāvēja bija Varšavas "Legia". Polijas izlases sastāvā Arturs aizvadījis 39 spēles.

Izmantotie resursi:
uefa.com