Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Afanasjevs: "Draugi joko: aizbrauci no Daugavpils un komanda kļuva par čempioni"

Andris Liepa
Andris Liepa
FK "Liepājas metalurgs" spēlētājs Valērijs Afanasjevs pēc spēles Slokā ("Spartaks"-"Liepājas metalurgs" 1:2) intervijā pastāstīja par gūtajiem uzvaras vārtiem,piespiedu maiņu spēles gaitā, sajūtām spēlējot šosezon Liepājā un ko gaida no futbola izlases jaunās vadības.
Vērtējums: +6

     [+] [-]

, 2013-08-07 20:10, pirms 11 gadiem
Nez vai par to, ka atrāvās ČL kvalifikācijā arī gardi joko?

  +7 [+] [-]

, 2013-08-07 20:20, pirms 11 gadiem
Tulkojums.

Ne pārāk bieži tevi intervē, tāpēc pastāsti - kā vispār jūties "Liepājas metalurgā" pēc pārcelšanās no Daugavpils?
Tur viss ir lieliski un brīnišķīgi, it sevišķi vasarā. Man vienkārši beidzās līguma termiņš, aizbraucu uz turieni [domāts - Liepāju] un viss. Kad spēlēju Daugavpilī, man gan Liepājas komanda, gan pati pilsēta simpatizēja. Tas arī viss - tā arī aizbraucu uz turieni.

Nav sāpīgi, ka Daugavpils kļuva par čempioni, kad jau biji to pametis, kamēr Liepājai tagad ne pārāk viegli klājas?
Man pat draugi saka: "Tiklīdz aizbrauci prom, Daugavpils kļuva par čempioni." Sak, varbūt es līdz tam pat traucēju [smejas]. Tā viņi jokoja. Protams, bija sāpīgi, īpaši sākumā, bet tagad vairs nē - tieši otrādi, fanoju par viņiem.

Pastāsti par šodien gūtajiem vārtiem!
Bumba bija ērti pa sitienam kreisajai kājai un vienkārši uzsitu. Ja nebūtu ērti, nesistu, bet gan piespēlētu un skrietu iekšā soda laukumā.

Kad pēdējo reizi guvi tik skaistus vārtus?
Šeit pagājušajā gadā, ja nekļūdos... Ā, nē, tas bija, kad ar "Spartaku" spēlējām Liepājā šogad, kad zaudējām ar 1:2. Arī it kā tā neko vārtus guvu [smaida].

Šodien guvi savainojumu. Nekas nopietns?
Vienkārši savilka kāju, nevarēju piecelties. Uzreiz paprasīju maiņu.

Sen jums nebija uzvaras. Laikam divtik svarīgi, ka guvāt to tieši pirms spēles ar "Skonto"?
Jā, šodien svarīga uzvara, bet... mēs mocījāmies. Bija jāgūst vairāk vārtu - tad nebūtu tik grūti. Visādi citādi, protams, svarīgi - vismaz būs labs noskaņojums pirms mača ar "Skonto", būsim normālā psiholoģiskajā stāvoklī. Ja šodien zaudētu punktus, būtu katastrofa. Kā spēlē ar "Jelgavu".

Neesi zaudējis cerību tikt Latvijas izlasē? Īpaši tagad, kad ir jauns galvenais treneris.
Kamēr ir veselība, gribas spēlēt. Ja būs izsaukums, noteikti došos ar lielāko prieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-09 22:17, pirms 11 gadiem
Afanasjevu vajadzētu uz izlasi pasaukt. It kā jau pieredzējis un šādā vecumā spēlētāji debitē izlasē reti, bet nu viņam ir tehnika - tieši tās daudziem mūsu spēlētājiem pietrūkst. Vidējo līniju varētu Valērijs pastiprināt.