Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Dali Dali" 3. līgas titulu papildlaikā iegūst SK "Super Nova-2"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Dali Dali" 3. līgas titulu papildlaikā iegūst SK "Super Nova-2"
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Sestdien, 4. novembrī, Jelgavā norisinājās "Dali Dali" 3. līgas turnīra fināls, kur par šīs sezonas čempionvienību kļuvusi SK "Super Nova-2" komanda. Savukārt spēlē par 3./4. vietu noslēdzošo godalgu un ceļazīmi uz "Altero.lv LIIGA" ieguva FK "Union".

Finālā spēkiem mērojās Ziemeļu zonas čempione SK "Super Nova-2" un Rietumu zonas labākā komanda JFC "Jelgava". Pamatlaikā vārti tā arī netika gūti, bet mača 99. minūtē precīzi sita Daniels Radzenieks. Pašā papildlaika izskaņā vārtus guva arī Kristians Sergejs Černovs, kas SK "Super Nova-2" nesa uzvaru ar rezultātu 2:0.

Savukārt mačā par 3./4. vietu satikās Centra zonas vicečempione FK "Union" un Rietumu zonas otrā labākā komanda Grobiņas SC-2/"Dienvidkurzeme". Pirmajā puslaikā vadību Kurzemes pārstāvjiem deva Toms Gucs, bet pamatlaika izskaņā neizšķirtu panāca Ingus Makovskis. Arī šeit uzvarētājs noskaidrojās papildlaikā, kurā Grobiņas komandas spēlētājs Henrijs Vasiļjevs raidīja bumbu savos vārtos, ar 2:1 pārākiem esot FK "Union".

Skaitliski bagātīgākajā Latvijas klubu futbola līgā iepriekš komandas sacentās savu reģionu ietvaros, bet sezonas kulminācijā labākās no tām satikās finālturnīrā. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētāji tika noteikti divu spēļu summā. Pirmo trīs vietu ieguvēji nopelna tiesības 2024. gadā sacensties "Altero.lv LIIGA" čempionātā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija