Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Portsmouth" un "Bayer" pastiprinās ar grieķu futbolistiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Portsmouth" un "Bayer" pastiprinās ar grieķu futbolistiem
Teofanis Gekas
Foto: AFP

Veseli trīs Grieķijas futbola izlases futbolisti mainījuši klubus. Pieredzējušais Anheloss Basinas pārgājis uz "Portsmouth". Šim pašam klubam pievienosies Teofanis Gekas, bet Anheloss Haristeass pievienosies Bundeslīgas klubam Leverkūzenas "Bayer".

Atgādināsim, ka Grieķijas izlase ir viena no Latvijas izlases konkurentēm cīņā par iekļūšanu 2010. Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Pirmajā abu komandu savstarpējā spēlē "Skonto" stadionā Grieķijas izlase uzvarēja ar 2:0. Toreiz abus vārtus grieķu labā guva Teofanis Gekas, kurš atlikušo sezonu spēlēs Anglijas Premjerlīgas klubā "Portsmouth".

Pēdējo pusotru sezonu Gekas pavadīja Leverkūzenes "Bayer", bet tagad Vācijas klubs nolēmis 28 gadus veco uzbrucēju uz sešiem mēnešiem izīrēt "Portsmouth". Angļu klubam vēlāk ir iespēja arī iegādāties šo futbolistu. Gekas Grieķijas izlases sastāvā aizvadījis 35 spēles un izcēlies ar 12 vārtu guvumiem. Pēdējos vārtus izlases labā viņš guva pārbaudes spēlē pret Itāliju 2008. gada 19. novembrī.

Šim pašam angļu klubam pievienosies pieredzējušais balsta pussargs Anheloss Basinas, kurš šo sezonu uzsāka vietējā klubā Atēnu "AEK". 33 gadus vecais spēlētājs līgumu ar Portsmutas klubu parakstījis uz 18 mēnešiem. Arī viņš pagājušajā gadā piedalījās spēlē pret Latvijas izlasi. Kopumā izlases rindās viņš aizvadījis 97 spēles un guvis septiņus vārtus. Savas karjeras laikā viņš spēlējis arī "Panathinaikos" un "Mallorca" rindās.

Brēmenes muzikants Anheloss Haristeass no Vācijas 2. Bundeslīgas kluba "1. FC Nuremberg" uz sešiem mēnešiem tiks izīrēts Leverkūzenes "Bayer", aizstājot šajā klubā jau pieminēto Gekasu. Haristeass ir spēlējis arī tādos klubos kā "Ajax", "Werder", "Feyenoord", kā arī daudzos citos klubos.

Vēl viens Anglijas klubs "West Ham" no grieķu kluba "Panathinaikos" par vienu miljonu eiro varētu iegādāties labās malas aizsargu Braisu Mūnu, kurš Grieķijas komandai pievienojās 2008. gada jūnijā.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com
skysports.com
kicker.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-02-02 19:20, pirms 15 gadiem
Beidzot Haristeasam pieklājīgs līmenis. Sen vajadzēja būt kaut kur augstāk.

Gekas arī labs spēlētājs. Pompejai noderēs.

     [+] [-]

, 2009-02-02 21:02, pirms 15 gadiem
Haristeas tomēr netur solījumu, ka palīdzēs izvilkt Nurenberg no 2. Bundeslīgas