Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF DK kasē uz nebēdu

Latvijas futbola federācijas Disciplinārlietu komisijas darbu var tikai apbrīnot. Ar katru nedēļu tās lēmumi kļūst arvien neadekvātāki. Naudiņa kasē ripo, un šķiet laikam tas ir arī šī kantora galvenais uzdevums, kaut kā jau tas plāns jāizpilda. Zemāk par pēdējo no šo lēmumiem, kas attiecas uz Valmieras spēlētāja Valda Veinberga diskvalifikāciju.

27. jūnija Valmieras Glass FK/BSS un Salaspils spēles 45. minūtē, sekundes pirms pārtraukuma, Veinbergs uzbrukumā gribot pagriezienā trāpīt bumbai ar buci trāpīja Salaspils aizsarga Edgara Strautiņa ģīmī. Aizsargs acumirklī bija gar zemi, tiesnesis Andris Utināns nevilcinoties parādīja pāridarītājam sarkano, uz ko Veinbergs ne mirkli neiebilda, vēl vairāk, saprazdams notikušo norūpējies gāja pie cietušā atvainoties. Ar šo epizodi arī beidzās puslaiks, visi gāja uz ģērbtuvēm, ieskaitot arī cietušo, kuram šis atgadījums, vismaz, vizuāli nekādas sekas neatstāja. Viņš arī turpināja spēlēt visu otro puslaiku.

Tā kā šī stāsta autors šajā spēlē atradās vien padsmit metrus no notikuma vietas fiksējot arī visu fotokamerā, varu teikt, ka 70 EUR naudas sods un divu spēļu diskvalifikācija šim spēlētājam ir pārāk bargs sods, ņemot vērā to, ka sitiens nebija apzināts. Jā tagad tādi noteikumi, neko darīt - pirms taisi šķērītes pārliecinies, ka kādam galvu nenonesīsi. Šajā gadījumā Veinbergs nepārliecinājās, jo bija koncentrējies uz trāpīšanu bumbā. Tad jau vajag sodīt arī Strautiņu, jo viņš jau nu varēja paredzēt Valda nodomus.

Lemiet paši, šeit notikuma bildes sērijā, un cietušais pēdējās divās spēles otrajā puslaikā: IMG_9745 | Files.fm.

Nezinu no kurienes DK izzīda no šī gadījuma tādu farsu. Viens gan ir skaidrs, šaubos, vai viņi pakustināja kaut pirkstu lai iedziļinātos lietas padziļinātā izpētē. Atliek kādam pusaklam inspektoram no tribīņu augstākajām vietām ieskricelēt savā atmiņu kladē pierakstu - Veinbergs rupeklis - sēdies 2, lai DK mēneša plāns pildītos ar uzviju.

Neba šis ir pirmais šāds gadījums no šī kantora puses. Visu šo sezonu un arī pērnās šie slāvu kundziņi to vien dara kā slauc Valmieru, un arī pārējās nesavējās komandas pa visu Latviju. Tizli, jo uz futbolu gribas iet un tur redzēt vairāk cilvēku. Dēļ šādiem darboņiem mūsu futbols vēl ilgi necelsies kājās.

P.s. Arī naudas sods trenerim Ņesterenko 70 EUR apmērā ir kaut kāda necieņa pret šo futbola mestru. Arī no viņa atrados kādus metrus 25 un kaut kā nemanīju, ka viņš būtu tik ļoti sagrēkojies, ka jau pēc spēles mantojumā saņemtu šādas dāvanas no DK. Jā vāvuļoja viņš nepārtraukti, bet neko daudz vairāk par citu komandu treneriem, ko nācies redzēt. Labi, aizdzina Utināns viņu tribīnēs, super - parādīja savu svilpotāja varu, bet kāpēc vēl jāpraktizē šitāds terors pēc spēles. Te laikam atkal visu varenais inspektors ko sadzirdēja tādu, kas savai pārstāvētajai kultūrai tuvāks sirdij. Starp citu inspektors šajā spēlē bija Aleksejs Mileika.

Varētu arī ko uzrakstīt par Zakreševska gadījumu...arī viņu tā smuki pēdējā DK lēmumā atšuva.

Lasiet paši: LFF DK 1.jūlija sēdes lēmumi - Latvijas Futbola...

     [+] [-]

, 2015-07-01 19:33, pirms 9 gadiem
"Tā kā šī stāsta autors šajā spēlē atradās vien padsmit metrus no notikuma vietas fiksējot arī visu fotokamerā..."
nezināju, ka pirmajā līgā var ņemt telefonus uz laukuma

  -1 [+] [-]

, 2015-07-02 05:37, pirms 9 gadiem
Tiesnesis pie Valdīša picu nekad nav ēdis Stropā. Lai paprovē laba. ar tukšu vēderu slikta tiesāšana. Bet ja nopietni aizdomīgi kaut kā pēdēja laika lēmumi tai kantorī. Valdi turies.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-02 11:20, pirms 9 gadiem
Piedodiet, bet nu sitiens pa seju, apzināts vai neapzināts, bet tomēr ir sitiens par seju. Brīnos, ka te ir tikai divu spēļu diskvalifikācija, citur varētu iedot vairāk... Un 70 eieo sods ir arī ir ok, pēc noteikumiem, manuprāt, varēja ar vairāk iedot.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-05 20:40, pirms 9 gadiem
Cik man zināms,ir pieņemts sacensību disciplinārais reglaments,kur par katru parkāpumu tiek piešķirts noteikta izmēra sods.Domāju pēc tā arī vadās disciplinārā komiteja.Gadījumā ,ja viņi neievērotu to un piešķirtu nepareizu sodu,tad pirmie traci ,un pamatoti,celtu paši klubi.Tā kā šis raksts ir tīri uz emociju pamata un bez jebkāda seguma.