Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

LFS Disciplinārā komiteja mīkstina sodus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

LFS Disciplinārā komiteja mīkstina sodus
Rudolfam Blūmam nāksies izlaist trīs spēles
Foto: PPB/Ķekavas Bulldogs

Latvijas Florbola savienības (LFS) Disciplinārā komiteja izskatījusi SIA "ArodPrakse" ("Rockets") un biedrības "Florbola klubs Ķekavas Bulldogs" ("Ķekava") iesniegumus par LFS Sacensību komitejas lēmumu, mīkstinot piešķirtos sodus.

Sportacentrs.com jau rakstīja, ka LFS Sacensību komiteja par konfliktu Elvi florbola līgas cīņā starp "Ķekavu" un "Rockets" komandām pēc video noskatīšanās sešiem spēlētājiem piemēroja kopumā 14 spēļu diskvalifikāciju un 750 eiro lielu soda naudu. Par piešķirtajiem soda mēriem iesniegumus sagatavoja abu vainīgo komandu pārstāvji, kurus 28.oktobra sēdē izskatīja LFS Disciplinārā komiteja, konstatējot, ka "Rockets" komandas spēlētājiem Dināram Vaitaitim un Jānim Boroduškam nepieciešams piemērot "Spēles sodu 2", tāpat kā "Ķekavas" komandas spēlētājiem Atim Lazdiņam un Jānim Liepam. Tas nozīmē, ka katram no šā kvarteta būs jāizlaiž viena spēle, kā arī jāšķiras no 50 eiro.

Bargākie sodi joprojām palikuši Ķekavas komandas florbolistam Rūdolfam Blumam, kuram jāizlaiž trīs mači un jāšķiras no 100 eiro, kamēr "Rockets" florbolistam Markam Višņakovam no malas būs jāskatās nākamās četras spēles un jāmaksā 150 eiro liela soda nauda. Spēka palicis 50 eiro sods arī Ķekavas komandai par sabiedriskās kārtības nenodrošināšanu, kā rezultātā laukumā izskrēja kāda sieviete.