Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Belasovs: "Tā notiek, ja trīs punktus ierēķina jau pirms spēlēs"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Belasovs: "Tā notiek, ja trīs punktus ierēķina jau pirms spēlēs"
Aigars Belasovs kļuvis par 23. spēlētāju Latvijas čempionāta vēsturē, kurš savācis 500 rezultativitātes punktus
Foto: Floorball.lv

FBK "Valmiera" spēlējošais treneris Aigars Belasovs mačā pret "Bausku" nopelnīja savu 500. punktu Latvijas čempionāta virslīgā, taču komanda spēlei nebija kārtīgi noskaņojusies, piedzīvojot negaidītu neveiksmi ar 4:6.

Turnīru valmierieši sāka ar pārliecinoši izcīnītu uzvaru Ķekavā, bet savā laukumā nācās paklupt pret "Bausku" – komandu pret kuru pērn tika izcīnītas kluba pārliecinošākās uzvaras kā savā laukumā tā viesos.

"Par 500 punktiem neko nezināju. Patīkami, ka izdodas sasniegt šādas robežas, bet zaudētā spēle piedod rūgtuma piegaršu," pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina valmierietis Aigars Belasovs, kurš spēles vidū guva vārtus, tādējādi savu kopējo punktu summu Latvijas spēcīgākajā florbola līgā noapaļojot līdz 500 (242+258).

"Spēle pret Bauskas komandu parāda, ka čempionāta līmenis ir izlīdzinājies un vieglas spēles nebūs. To, ka spēlētāji nav īsti gatavi cīņai, varēja manīt jau pirms mača. Ja pret "Ķekavu" visi gribēja izcīnīt uzvaru, tad šoreiz bija sajūta, ka uzvara ir kabatā jau pirms spēles. "Bauska" nospēlēja krietni disciplinētāk, vairāk gribēja uzvarēt un to arī pelnīti izdarīja. Uz spēles beigām jau pamodāmies, taču trīs noraidījumi mača izskaņā liedza pacīnīties par uzvaru. Ceru, ka šī būs laba mācība turpmākajām cīņām, tieši runājot par gatavošanos un noskaņošanos spēlei."

Nākamā spēle Ulbrokas komandai paredzēta jau svētdien, kad savā laukumā jāuzņem "Betsafe/Ulbroka", kas turnīru sākusi ar diviem panākumiem.

     [+] [-]

, 2017-09-24 01:17, pirms 7 gadiem
- Florbolazinas.lv
Mazliet nesakriit ???

     [+] [-]

, 2017-09-24 10:37, pirms 7 gadiem
chonchix rakstīja: - Florbolazinas.lv
Mazliet nesakriit ???
Tehnisku iemeslu dēļ tur nav atjaunota statistika