Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" atkal paliek bez līdera – Zaicevs pievienojas čempioniem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Lekrings" atkal paliek bez līdera – Zaicevs pievienojas čempioniem
Lauris Zaicevs
Foto: Lekrings.lv

Titulētais Latvijas vīriešu florbola klubs Cēsu "Lekrings" starpsezonu periodā šķīries no iepriekšējā čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Laura Zaiceva, kurš pievienojies čempionvienībai "Betsafe/Ulbroka".

Pirms iepriekšējās sezonas Cēsu komandu atstāja pēdējo gadu līderis Andris Rajeckis, kurš pārcēlās uz Šveices NLB līgu. Savukārt Andris Malkavs beidza spēlētāja karjeru, kļūstot par "Lekrings" galveno treneri. Kā viens no aizvietotājiem tika atrasts rezultatīvais Lauris Zaicevs. Kurzemnieks savu statusu apliecināja, ar 31 (17+14) punktu kļūstot par "Lekringa" aizvadītās sezonas rezultatīvāko spēlētāju.

Zaicevs Cēsu klubam bija pievienojies uz īres tiesībām, jo juridiski florbolists piederēja Kocēnu sporta klubam, kaut arī pēdējās sezonas spēlēja galvaspilsētā. Tagad spēlētājs atkal spēlēs netālu no Rīgas, jo ir pievienojies pēdējo divu gadu valsts spēcīgākajai komandai "Betsafe/Ulbroka".

Komentējot pāreju uz Ulbrokas komandu, Zaicevs sarunā ar Sportacentrs.com bija ļoti lakonisks: "Ikdienā uzturos Rīgā, tādēļ arī pieņemts lēmums pievienoties Ulbrokas komandai. Iepriekšējā sezonā nolēmu izmēģināt savus spēkus "leģionāra" statusā, taču sapratu, ka tas nav domāts man."