Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Puķītis pārceļas uz "Rockets"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Puķītis pārceļas uz "Rockets"
Armands Puķītis
Foto: Floorball.lv

Pērnās sezonas Latvijas florbola čempions Armands Puķītis šo sezonu iesāka FK "Rīga" komandā, taču pirmā apļa izskaņā nolēmis pārcelties uz citu Rīgas komandu "Rockets". Pats florbolists skaidro, ka pāreja saistīta ar neveiksmīgo sezonas ievadu.

"Lēmums nebija viegls un tika pieņemts vairāku nedēļu garumā. Viens no pārejas iemesliem bija, ka ne man, ne komandai neizdevās līdz šim uzrādīt labu, stabilu sniegumu, līdz ar to izlēmu, ka nepieciešamas pārmaiņas, lai uzlabotu savu sniegumu un stabilitāti laukumā," sarunā ar Sportacentrs.com atzina vārtsargs. "Uzskatu, ka ar pāreju uz florbola klubu "Rockets" tas izdosies, jo man tas būs liels izaicinājums, kā arī papildus motivācija. Nebūs viegli, bet ņemot vērā, ka šī ir mana pēdējā sezona vārtsarga pozīcijā, tad vēlos sasniegt ar komandu augstus rezultātus šajā sezonā.

Izsaku pateicību komandai FK Rīga, par sniegtajām iespējām, par labu uzņemšanu komandā un novēlu, lai komandai izdodas uzlabot savus rezultātus šosezon."

Šajā sezonā Armands Puķītis laukumā pabijis 272 minūtes, ielaižot 31 vārtus, atvairot 78.38% pretinieku metienu, kas ir 18.rādītājs starp visiem līgas vārtsargiem. Puķīša nu jau bijušais komandas biedrs Māris Ronis gandrīz identiskā laikā atvairījis 82.35% metienu, kas ir astotais rezultāts līgā. Puķītim par vietu vārtos būs jākonkurē ar Indriki Siliņu, kurš šosezon spēlējis vienā mačā, atvairot 83.33% metienu (piektā vieta) un Sandi Venevicu (292 minūtes, 78.63% metienu, 15.vieta).