Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ulbrokieši pārliecinoši izrēķinās ar "Kuršiem"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ulbrokieši pārliecinoši izrēķinās ar "Kuršiem"
"Ulbroka"
Foto: www.floorball.lv

Pirmajā no sešām šodien paredzētajām Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas spēlēm "Ulbroka" savā laukumā uzņēma Liepājas "Kuršus". Ulbrokieši izrādījās ievērojami pārāki par saviem pretiniekiem, kurus sagrāva ar 6:1.

Spēles pirmajā periodā mājinieki bija ievērojami aktīvāki par tālu ceļu mērojušiem liepājniekiem. Viņu teritoriālās pārsvars realizējās divos vārtu guvumos – 2:0. Otrajā trešdaļā "Kuršiem" bija pat divas iespējas izpildīt soda metienus, tomēr savu izdevību izmantoja tikai Gints Siliņš. Tā kā vienus vārtus iemeta arī "Ulbroka", rezultāta starpība nemainījās – 3:1. Pēdējā periodā ulbrokieši guva vēl trīs golus, izcīnot vienu no savām pārliecinošākajām uzvarām šosezon (6:1) un turnīra tabulā pakāpjoties no 7. uz 5. vietu. Interesanti, ka "Ulbrokas" spēlētāji samērā līdzīgi sadalīja visus savus 11 rezultativitātes punktus - vārtu gūšanā piedalījās deviņi florbolisti.

"Ulbrokas" galvenais treneris Ainārs Juškēvičs sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka šodien viņa komandas sniegums, ja salīdzina ar vakardienas maču Stalbē, atšķīrās kā diena pret nakti. Laikam jau bija palīdzējuši vakar vakarā veiktie audzināšanas pasākumi (komandas sapulce). Šodien ulbrokieši devās laukumā ar pareizo attieksmi un spēli aizvadīja ļoti disciplinēti, par ko arī tika atalgoti ar uzvaru. Pretiniekiem īpašu cerību uz labvēlīgu iznākumu nemaz nebija. Treneris īpaši uzteica savas komandas vārtsargu Indriķi Siliņi, kurš šodien darbojies ļoti pārliecinoši. Pateicoties viņa drošajai spēlei, arī pārējie komandas biedri varējuši darboties brīvāk, vairāk domājot par uzbrukumu.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 9. janvāris

"Ulbroka" – "Kurši" 6:1 (2:0, 1:1, 3:0)

Metienu attiecība:
30:28 (10:4, 5:12, 15:12)
Rezultatīvākie:
"Ulbroka" – Kārlis Bulāns 2 (1+1), Krists Paulovičs 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...