Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien atsākas vīriešu Virslīgas spēļu karuselis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien atsākas vīriešu Virslīgas spēļu karuselis
"RTU/Inspecta" vs "Lekrings" - kurš kuru?
Foto: Mārtiņš Šults

Ar šodien Kocēnos paredzēto spēli starp vietējo "Rubeni" un "Latgranula/Līgatne" pēc Ziemassvētku un Jaungada pārtraukuma atsāksies cīņas Latvijas Atklātā florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgā. Līdz nedēļas beigām kopumā tiks aizvadīti 13 mači.

"Rubene" un "Latgranula/Līgatne" savas nūjas krustos šovakar pulksten 20. Rīt spēļu nebūs, bet piektdien, 7. janvārī, paredzēti divi dueļi, interesantākais no kuriem tiks aizvadīts pulksten 19 Rīgas Olimpiskajā centrā starp turnīra līderēm - "RTU/Inspecta" un Cēsu "Lekringu". Jāatgādina, ka pirmā apļa spēlē aizraujošās cīņā ar 8:7 uzvarēja "Lekrings", skaidrs, ka patreizējie čempioni ir apņēmības pilni revanšēties. Pulksten 20.15 "Ķekava" savā laukumā uzņems FK "Bauska".

Sestdien, 8. janvārī notiks četras spēles: pulksten 17 "Lielvārde" viesosies pie Liepājas "Kuršiem", bet Irlavas "Telms/Energokomplekss" tajā pašā laikā uzņems igauņu SK "Selver/Tahe". Arī spēle Stalbē, kurā vietējā SK "Pārgauja" mērosies spēkiem ar sīksto "Ulbroku", sāksies pulksten 17. Vēl viens mačs paredzēts pulksten 18 – FK "Bauska" savā laukumā tiksies ar "Talsi/Triobet".

Svētdien, 9. janvārī, paredzēti veseli seši mači: jau pulksten 13 pie "Ulbrokas" viesosies "Kurši", pulksten 15 Jogevā sāksies spēle starp vietējo "Selver/Tahe" un "Pārgauju", bet Līgatnē tajā pašā laikā tiksies "Latgranula/Līgatne" un "Telms/Energokomplekss". Vēl trīs spēles sāksies pulksten 18: "Talsi/Triobet" - "Rubene", "Lielvārde" - "RTU/Inspecta", "Lekrings" - "Ķekava".

Turnīra vadībā ar 42 punktiem atrodas Cēsu "Lekrings", kas gan aizvadījusi vienu spēli vairāk par vicelīderi - "RTU/Inspecta" (39). 3. vietā ar 34 punktiem nostiprinājusies Jogevas "Selver/Tahe". Vietu rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī aizņēmis Atis Blinds (RTU/Inspecta), kuram 62 (23+39) punkti, viņam seko komandas biedrs Ainārs Juškēvičs ar 58 (34+24) punktiem, bet 3. vietā izvirzījies Andris Malkavs (Lekrings) – 48 (25+23) punkti. Vārtsargu konkurencē vislabāk veicies Guntim Bundzeniekam (Lekrings), kurš atvairījis 87,44 % metienu, 2. vietā Andis Blinds (RTU/Inspecta) – 86,87 %, bet 3. vietā Indriķis Siliņš (Ulbroka) – 85,93 %.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2011-01-05 09:29, pirms 13 gadiem
Būs interesanti, bet lieku uz RTU.

     [+] [-]

, 2011-01-08 10:39, pirms 13 gadiem
Sveiki!Pirmkart saksim ar to,ka ta tiesat nedrikst. Vakar starp Bauskas un Kekavas speli,tas bija arprac,kas laukuma notika.So speli tiesaja Bareiko,ar Ksenzovu.Sakuma vis reteja ka vajag,bet tad gan laukuma notika pilnigas sausmas.Ksnenzovs ritigi raka nost Kekavu iedod noraidijumus un pats nezin vel par ko.Runa ar pretiniekiem,ka ari ar vinu treneri,meigina izkaidrot pap ko ir sodi,taka bernu darza.Nezin,kad speletajam ir janak laukuma.Ta tak tiesat nevar....