Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Brokam simtie vārti, Uzraugam – 200. punkts

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Brokam simtie vārti, Uzraugam – 200. punkts
Henrijs Uzraugs
Foto: Ķekavas Bulldogs

Elvi florbola līgā sestdien diviem florbolistiem izdevās sasniegt apaļas jubilejas, Mārtiņam Brokam tiekot pie simtā vārtu guvuma, kamēr Henrijs Uzraugs nopelnīja savu 200.rezultativitātes punktu.

Divi Latvijas izlases kandidāti un viņu pārstāvētās komandas sestdienas vakarā tikās Ķekavā, kur vietējā "Ķekava" ar rezultātu 6:5 apspēlēja "FBK Valmiera". Valmieriešu rindās pirmajās divās spēlēs bez vārtu guvumiem bija palicis Mārtiņš Broks, kuram Ķekavā beidzot izdevās atklāt šīs sezonas gūto vārtu rēķinu, izceļoties jau pirmajā periodā. Tie viņam kļuva par simtajiem vārtiem virslīgā. Līdz šim šo maģisko robežu Latvijas čempionātā bija sasnieguši tieši simts florbolisti un tagad var sākt skaitīt otro simtu. Kā tuvākais no aktīvajiem florbolistiem, kurš kā nākamais varētu sasniegt šo robežu minams "Rubenes" komandas florbolists Gatis Akūlovs, kurš karjeras laikā izcēlies ar 95 precīziem metieniem, bet šosezon trijos mačos palicis sausā.

Ļoti sekmīgi šo sezonu sācis Henrijs Uzraugs, kurš mačā ar "FBK Valmiera" atzīmējās ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem un šosezon viņam kopumā jau 7 (5+2) punkti, kas ļāvis pārsniegt 200 punktu robežu Latvijas čempionātā. Pašlaik viņa kontā 202 (126+76) punkti, kas ir visu laiku 87.labākais rādītājs Latvijas čempionātā. Kā nākamais arī šo robežu varētu sasniegt "Rubenes" komandas florbolists, šajā gadījumā Ingars Matisons, kuram pašlaik 198 punkti.

Pēdējā spēļu kārta zīmīga bija arī Marekam Stančikam no "Talsi/Irlava", Renāram Jēkabsonam no "Rubenes", baušķeniekam Ralfam Rūdolfam Meimeram un "Ķekavas" florbolistam Kristapam Laugalim, kuri tikuši pie saviem pirmajiem vārtu guvumiem virslīgā.