Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

“Lekringam” vēl viens mēģinājums “iekost” čempionēm

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Lekringam” vēl viens mēģinājums “iekost” čempionēm
Kocēnu "Rubene", foto: Rubene

Latvijas florbola čempionātā sievietēm šodien paredzēta viena spēle, kurā Cēsu “Lekrings” savās mājās lūkos parūpēties par pārsteigumu, sacenšoties ar Kocēnu “Rubeni”.

“Lekrings” – “Rubene” (pulksten 14:00 Cēsīs)

Latvijas čempionāta ieskaitē, kur visas komandas aizvadījušas vienu apli, pēc tā Kocēnu komandas rīcībā ir seši punkti un otrā vieta, kamēr cēsnieces atpaliek par vienas uzvaras tiesu, ar trim punktiem ieņemot trešo ailīti tabulā. Apvienotajā Latvijas-Igaunijas līgā “Rubenei” sešās spēlēs ir 15 punkti, kas dod otro vietu tabulā. Tikmēr “Lekrings” aizvadījis piecas cīņas, sakrājot septiņus punktus, kas pašlaik dod ceturto vietu, atpaliekot no Tallinas “Spartas”.

Cēsniecēm sezonas rezultatīvākā florboliste pašlaik ir Džeina Eglīte, kurai piecos mačos izdevies iekrāt 9 (4+5) punktus. Tikmēr Katrīna Dārta Kārkliņa un Evelīna Barka katra tikusi pie 5 (4+1) punktiem. Krietni rezultatīvāku sniegumu demonstrējusi Danute Tinkuse, kurai septiņu spēļu laikā iekrāti jau 17 (12+5) punkti. Desmit punktu robežai pāri tikušas arī Emīlija Salaciete (7+5), Elīna Sirmā (9+2) un Paula Egle (5+6).

Salīdzinoši nesen abas komandas jau aizvadīja vienu spēli, 4. novembrī tiekoties tieši Cēsīs. Toreiz mājinieces pie pirmā vārtu guvuma tika vien 38. minūtē, kad rezultāts bija jau 0:5. Atlikušajā laikā laukuma saimnieces atspēlēties nespēja, “Rubenei” izcīnot uzvaru ar rezultātu 8:2. Tinkuse, kurai divi vārtu guvumi un viena rezultatīva piespēle bija gan rezultatīvākā, gan labākā uzvarētāju komandā. Mājiniecēm neviena florboliste neguva vairāk par vienu punktu, bet labākās balva tika pirmo vārtu autorei Evelīnai Barkai.