Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

“Lekrings” dodas uz Kocēniem ar domu par rītdienu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Lekrings” dodas uz Kocēniem ar domu par rītdienu
Marta Drille, foto: Rubene

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks aizvadīta viena spēle, kurā Kocēnu “Rubene” savās mājās uzņems Cēsu “Lekringu”. Abām komandām dažādi uzdevumi risināmi pirms regulārās sezonas noslēguma mačiem, kas tiks aizvadīti rīt.

Kocēnu “Rubene” pašlaik dala pirmo pozīciju turnīra tabulā gan Elvi līgā, gan Latvijas-Igaunijas apvienotajā līgā ar “NND/RJTC” komandu, taču ir nospēlējušas par vienu spēli mazāk. Turnīra noslēdzošajā dienā rīt abas vadošās komandas spēkosies Kocēnos, bet šovakar “Rubenei” ir visas iespējas iegūt komfortablu trīs punktu pārsvaru pirms noslēdzošās spēles. Tikmēr cēsniecēm šodien cīnīties par punktiem viesos varētu būt ļoti sarežģīti, vēl jo vairāk, ka jāpatur prātā, ka komandu gaida ļoti svarīga spēle rīt, kad savās mājās jāuzņem FK “Ķekava” – komanda, kuru Elvi līgā pašlaik izdevies apsteigt par vienu punktu, kamēr Latvijas-Igaunijas līgā cēsniecēm ir viena punkta deficīts ne vien pret Ķekavas komandu, bet arī EMU komandu no Tartu pilsētas.

“Rubenes” komandas rezultatīvākā florboliste visas sezonas garumā bijusi Danute Tinkuse, kura pašlaik 18 mačos iekrājusi 42 (29+13) punktus, kamēr Paulai Eglei ir 41 (23+18) punkts. Tālāk esošā Emīlija Salaciete ar 32 (19+13) punktiem atpaliek jau vairāk. Cēsniecēm tikmēr rezultatīvākās ir Džeina Eglīte ar 29 (15+13) un Luīze Raseiceva ar 26 (13+13) punktiem, kamēr Katrīnas Dārtas Kārkliņas rēķinā ir 16 (12+4) punkti.

Šajā sezonā komandas aizvadījušas trīs savstarpējās spēles. Cēsīs komandas spēkojās ar divu nedēļu intervālu novembrī, kad vispirms “Rubene” uzvarēja ar pārliecinošu 8:2, bet pēc tam “Lekrings” piedzīvoja neveiksmi vien papildlaikā ar 4:5. Vienīgajā viesošanās reizē Kocēnos cēsnieces pirmajās sešās minūtēs nonāca 0:3 iedzinējos un no šāda pavērsiena nespēja atgūties, maču zaudējot ar 1:7.

Šodien spēle Kocēnu sporta namā sāksies pulksten 20:30 un maču vadīs tiesnešu pāris Ilmārs Podnieks un Ēriks Bauers.