Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Florbola izlases spēlētājs Raitums: "Pierādījām, ka varam spēlēt"

Ints Megnis
Ints Megnis

Florbola izlases spēlētājs Raitums: "Pierādījām, ka varam spēlēt"
Artis Raitums. Foto: Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola izlase pasaules čempionātu atklājušajā mačā ar Šveici pierādījusi, ka var spēlēt, uzskata izlases uzbrucējs Artis Raitums.

Spēlē pret vienu no pasaules spēcīgākajām izlasēm Latvija sākumā izvirzījās vadībā ar 3:1, tomēr vēlāk atzina pretinieku pārākumu ar 3:7.

"Bijām labi sagatavojušies, ko parādīja spēles sākums - pierādījām, ka varam spēlēt. Varbūt neesam tehniski meistarīgākie, bet, kad spēlējam par valsti, atdodam visu," pēc mača izteicās Raitums. "Parādījām, ka varam spēlēt pret jebkuru pretinieku. Mums nevajag skumt. Pieturēšanās pie spēles plāna mums dod rezultātu. Vēlāk gan ielaidām 1, 2, 3 ripas un izslēdzāmies."

"Plāns bija pirmkārt noturēt savu aizsardzības zonu, zinājām kā viņi spēlē aizsardzībā, ka viņiem priekšējie spēlētāji ir ļoti aktīvi. Kopumā ar to tikām galā," stāstīja uzbrucējs. Nākamajā mačā Latvija svētdien spēkosies ar turnīra mājinieci Čehiju un šis, visticamāk, notiks daudzu tūkstošu skatītāju priekšā. "Kopumā ir vienalga vai ir savs līdzjutējs, vai pretinieku, ja kāds Tavu spēli novērtē, tas dod stimulu un prieku spēlēt."

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...