Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas trešās kārtas MVP - 26 punktus guvušais De Kolo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eirolīgas trešās kārtas MVP - 26 punktus guvušais De Kolo
Nando De Kolo
Foto: TASS/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas trešās kārtas vērtīgāko spēlētāju atzīts aizsargs Nando De Kolo, kurš ar 26 gūtajiem punktiem palīdzēja Maskavas CSKA uzvarēt Stambulā.

Pagājušā gada čempione Maskavas CSKA ir viena no divām komandām, kas Eirolīgas jauno sezonu sākusi ar trim uzvarām pēc kārtas. Pirms divām dienām izdevās izbraukumā pirmajā puslaikā sakrāt 12 punktu pārsvaru un ar 93:87 pieveikt Stambulas "Anadolu Efes".

Par galveno varoni kļuva Francijas izlases aizsargs Nando De Kolo, kurš tika atzīts par pagājušās sezonas MVP. Laukumā pavadītajās 32 ar pusi minūtēs viņš guva 26 punktus, realizējot 12 no 13 soda metieniem un septiņas reizes trāpot metienus divu punktu vērtībā.

Tāpat De Kolo savāca četras atlēkušās bumbas, izdalīja sešas piespēles, izprovocēja 11 noteikumu pārkāpumus, bloķēja vienu metienu un trešo kārtu noslēdza ar labāko lietderības rādītāju – 32. Tādējādi viņš atzīts par kārtas labāko basketbolistu.

29 gadus vecais De Kolo Maskavas CSKA pārstāv kopš 2014. gada, bet vasarā vienošanās tika pagarināta uz vēl trim sezonām. De Kolo ir ne tikai Eirolīgas, bet arī VTB Vienotās līgas vērtīgākais spēlētājs, turklāt balvu ieguvis divus gadus pēc kārtas.

Pirms Maskavas CSKA viņš trīs sezonas pavadīja Nacionālajā basketbola asociācijā, pārstāvot Sanantonio "Spurs" un Toronto "Raptors". 119 mačos De Kolo vidēji guva 3,8 punktus. Starta pieciniekā francūzis, kurš 2013. gadā kļuva par Eiropas čempionu, 2011. gadā tika pie sudraba, bet 2015. gadā izcīnīja bronzu, sāka tikai deviņas cīņas.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2016-10-27 17:54, pirms 8 gadiem
Žēl, ka NBA viņš visu laiku bija Pārkera ēnā

  +1 [+] [-]

, 2016-10-27 18:28, pirms 8 gadiem
Pagaidam iet atkal uz sezonas MVP