Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Turkish Airlines Eirolīgas otrās kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā Viasat Sport Baltic Turkish Airlines Eirolīgas  otrās kārtas spēles
Jans Veselijs
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas otrās kārtas spēles: Kauņas Žalgiris – Vitorijas Baskonia, Barcelona – Fenerbahce un Maskavas CSKA – Fenerbahce. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Turkish Airlines Eirolīgas pirmajā kārtā Latvijas basketbolistu komandām bija atšķirīgi panākumi. Ainara Bagatska un Daira Bertāna Darussafaka izbraukumā uzvarēja Belgradas Crvena Zvezda, bet Jāņa Strēlnieka Brose Bamberg ar minimālu 66:67, arī izbraukumā, piekāpās Stambulas Fenerbahce. Otrās kārtas spēlēs Darussafaka tiksies ar Milānas Emporio Armani un Brose Bamberg ar Kazaņas Unics.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Kauņas Žalgiris izvirzītais uzdevums ir izcīnīt 10 uzvaras Eirolīgā. Sezonas starts ļauj cerēt, ka šo mērķi izdosies sasniegt. Baskonia sniegums oktobrī ir bijis labāks nekā varētu gaidīt no komandas, kuru pametuši gandrīz visi iepriekšējās sezonas līderi. Iespējams, ka piektdien Baskonia rindās Eirolīgā debitēs lietuviešu jaunais talants Tads Sedekerskis.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Izcīnījušas grūtas uzvaras sezonas atklāšanas spēlēs, Barcelona un Fenerbahce gribēs sērijas pagarināt. Barselonai uzdevums bus vieglāks, jo palīdzēs mājas sienas, bet Fenerbahce nebūs viegls pretinieks, jo 2 no 3 savstarpējām uzvarām ir izcīnītas Barselonā. Raiss pret Diksonu , Tomičs pret Udo un Dolemans pret Veseliju - kas būs labāki nav skaidrs, bet divcīņas būs aizraujošas.”

Raimonds Zeps, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Divu kontinenta superklubu duelis, kam, kopā skaitot, ir izdevies izcīnīt 13 Eiropas spēcīgākā kluba nosaukumus. CSKA ir uz viļņa jau sezonas startā, ko pierādīja aizvadītās nedēļas mačā pret Galatasaray pretinieku grozā samestie 109 punkti, kas ir kluba šīs desmitgades Eirolīgas rezultativitātes rekords. Panathinaikos tik viegli kā viņu piektdienas pretiniekiem pirmajā spēlē pret Kauņas Žalgiris neklājās, tomēr, uzvara tika izcīnīta un kopumā komanda parādīja, ka tai šosezon ir labs potenciāls uzvarēt arī esošos Eirolīgas čempionus.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 21.oktobrī 19:45 Kauņas Žalgiris – Vitorijas Baskonia
• Piektdien, 21.oktobrī 21:55 Barcelona – Fenerbahce
• Piektdien, 21.oktobrī 00:00 Maskavas CSKA – Panathinaikos

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 17:07, pirms 8 gadiem
Autor, Fenerbache 2 spēles šovakar?😂