Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Porziņģa un Verpakovska komandas tiksies basketbola laukumā

Porziņģa un Verpakovska komandas tiksies basketbola laukumā
Publicitātes foto

2016. gada 12. jūnijā, plkst 17:00 Liepājas Olimpiskajā centrā notiks labdarība pasākums basketbola šovs – ar pasaules un Latvijas mēroga superzvaigžņu dalību.

Laukumā tiksies divas komandas, kuras vadīs divi draugi liepājnieki, leģendāri pasaulslaveni sportisti - nu jau stabilā NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis un viena no Latvijas futbola spilgtākajām personībām - Māris Verpakovskis.

Abi komandu kapteiņi savās komandās pulcējuši kopā dažādas Latvijas sabiedrībā populāras personības no dažādām sporta un izklaides nozarēm - dalību pasākumā un vēlmi pierādīt sevi basketbola laukumā apstiprinājuši Valdis Valters, Viktors Dobrecovs, Andris Bulis, Edgars Šneps, Renārs Kaupers, Anete Žogota-Jēkabsone, Jānis Jubalts, Jānis Ikaunieks, Ineta Radēviča, Renārs Zeltiņš, Andris Keišs, Mareks Zuntners, Uvis Helmanis, Intars Rešetins, Jānis un Mārtiņš Porziņģi, Kristaps Grebis, un daudzi citi. Komandas vadīs pieaicinātie treneri - Tālis Porziņģis un Edvīns Sprūde.

Pasākumā spēles starplaikos paredzēti dažāda rakstura priekšnesumi un pārsteigumi, kā arī norisināsies labdarības izsole, kurā būs izdevība iegādāties dažādas ekskluzīvas lietas, kā piemēram abu kapteiņu spēles kreklus ar autogrāfiem, kas noteikti kļūs par pasaules kolekcionāru aprindās ļoti pieprasītu un augsti novērtētu vērtību, kā arī pašas spēles ekskluzīvos kreklus ar abu komandu dalībnieku autogrāfiem, utml.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties biļešu serviss kasēs, "Statoil" un internetā Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... , to cena iepriekšpārdošanā 5 eiro, bet spēles dienā 7 eiro.

Visi pasākuma ieņēmumi tiks novirzīti labdarībai, kuras pamatmērķis dot iespēju un palīdzēt Liepājas maznodrošināto ģimeņu bērniem nodarboties ar sportu - sadarbojoties ar Liepājas sociālo dienestu un sporta pārvaldi, tiks apzināti tie, kam šī palīdzība visvairāk ir nepieciešama. Pasākuma organizators – mārketinga un producentu apvienība "Passport".

"Šis jau ir otrais labdarības pasākums, ko organizējam Liepājas pilsētā, pagājušajā gadā futbola spēlē VERPAKOVSKIS pret ZUNTNERU, pateicoties Liepājnieku atsaucībai, mēs spējām palīdzēt daudzbērnu ģimenes bērniem uzsākt skolas gaitas, kā arī vairākas ģimenes nodrošināt ar skolai nepieciešamajām mantām.
Esam lepni un priecīgi par to, ka šis, nu jau par tradīciju kļuvušais labdarības pasākums iegūst šādus apmērus un par to esam pateicīgi par lielo pretīmnākšanu gan Kristapam un Mārim, kā arī visiem tiem dalībniekiem, kas ir apstiprinājuši savu piedalīšanos šajā projektā," saka aģentūras projektu vadītājs Dāvids Jansons. "Tamdēļ aicinām visus piedalīties šajā pasākumā, lai kopīgiem spēkiem mēs palīdzētu pēc iespējas vairāk bērniem, dodot iespēju veselīgi dzīvot nodarbojoties ar sportu! Tiekamies!"

  +8 [+] [-]

, 2016-05-20 14:03, pirms 8 gadiem
Solās būt lielisks pasākums!!!

 +13 [+] [-]

, 2016-05-20 14:22, pirms 8 gadiem
Ok,bet tad nakamgad tās pašas komandas futbola laukumā

  +9 [+] [-]

, 2016-05-20 14:35, pirms 8 gadiem
Lieliski,prieks,malaci!!

P.s Drizuma Riga notiks labdaribas pasakums,komandu kapteini Ušakovs pret Aboltiņu. Krieviski runajosie zagli,pret latviski runajosajiem zagliem . Visa saziedota nauda tiks veltita,lai Rigai butu svaigaks gaiss

  +3 [+] [-]

, 2016-05-20 14:43, pirms 8 gadiem
Go0dFather rakstīja: Lieliski,prieks,malaci!!

P.s Drizuma Riga notiks labdaribas pasakums,komandu kapteini Ušakovs pret Aboltiņu. Krieviski runajosie zagli,pret latviski runajosajiem zagliem . Visa saziedota nauda tiks veltita,lai Rigai butu svaigaks gaiss
Tad jau krievi jāizved, lai gaiss būtu svaigāks!

  +2 [+] [-]

, 2016-05-20 14:45, pirms 8 gadiem
prieks, ka ir tādi cilvēki vismaz kādā Latvijas pilsētā. nebrīnīšos, ja pienāks arī laiks, kad Kristaps iedos kādu naudiņu arī Liepājas basketbola komandai, lai tā varētu cerēt uz augstākām vietām. katrā ziņā Liepājas pilsēta ceļ savu popularitāti

     [+] [-]

, 2016-05-20 14:54, pirms 8 gadiem
ma4o128 rakstīja: prieks, ka ir tādi cilvēki vismaz kādā Latvijas pilsētā. nebrīnīšos, ja pienāks arī laiks, kad Kristaps iedos kādu naudiņu arī Liepājas basketbola komandai, lai tā varētu cerēt uz augstākām vietām. katrā ziņā Liepājas pilsēta ceļ savu popularitāti
Viņš varētu pārņemt LIepājas komandu, kā Verpis pārņēma futbola komandu. Uztaisīt basketbola piramīdu, pēc lielā ilgtermiņa līguma.

  -3 [+] [-]

, 2016-05-20 15:29, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tad jau krievi jāizved, lai gaiss būtu svaigāks!
Drīzāk tādus muļķus kā tu

     [+] [-]

, 2016-05-20 15:32, pirms 8 gadiem
Šis ir labs! Bet.
Ğimene jāatbalsta un es arī tapat darītu,bet,kur bez bračkām,tas,ka ğimene iesaistīta menedžmenta pusē labi(darītu tāpat),bet nu jau bieži bračkas jau vairāk ir presē un soc. tīklos nekā pats KP.
Šis nav heita koments,esmu KP atbalstījis un aizstāvējis pat tajā neveklajā F brīdī.t

  +1 [+] [-]

, 2016-05-20 15:36, pirms 8 gadiem
Akhbar rakstīja: Drīzāk tādus muļķus kā tu
Pasties ka Centraltirgus smako pec viniem!! Visus uz sibiriju.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-20 15:59, pirms 8 gadiem
Verpis pardankos Porzim pari, pasakuma nagla

  +7 [+] [-]

, 2016-05-20 16:06, pirms 8 gadiem
Kāmēr te dažs idiots nav aizmirsis par ko ir stāsts, gribu teikt pa tematu. Malači Māris un Kristaps, var jūst ka sāk parādīties pavisām cita, mūsdienīga sportistu attieksme pret citiem. Liels paldies arī citiem kas plāno piedalīties! Prieks par liepājniekiem.

  -2 [+] [-]

, 2016-05-20 16:10, pirms 8 gadiem
neredzu nevienu pasaules mēroga zvaigzni, izņemot komandu kapteiņus.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-20 16:23, pirms 8 gadiem
OK, labdarība ir vajadzīga un puiši malači, bet pats šāds pasākums gan man galīgi neinteresē (nekad nav interesējis kaut kāds teātris īsta sporta vietā).

  +1 [+] [-]

, 2016-05-20 16:27, pirms 8 gadiem
Fili rakstīja: neredzu nevienu pasaules mēroga zvaigzni, izņemot komandu kapteiņus.
W

  +3 [+] [-]

, 2016-05-20 16:42, pirms 8 gadiem
ma4o128 rakstīja: prieks, ka ir tādi cilvēki vismaz kādā Latvijas pilsētā. nebrīnīšos, ja pienāks arī laiks, kad Kristaps iedos kādu naudiņu arī Liepājas basketbola komandai, lai tā varētu cerēt uz augstākām vietām. katrā ziņā Liepājas pilsēta ceļ savu popularitāti
Ja tas būtu kkas tālejošs ar basketbola skolas atbalstīšanu utml, tad nebūtu slikti, ja no vietējā materiāla izveidotos kaut kas superkonkurētspējīgs Latvijā (kā šobrīd Valmierā). Ja dot naudu sapirkt labākus melņus, es jau nu nedotu ne kapeiku.

  +4 [+] [-]

, 2016-05-20 16:45, pirms 8 gadiem
Nu rekur Jums piemers ka ir jaatbalsta savejie.... Porzingis ir tikai 1 sezonu nospelejis NBA, un ko vinah jau ir panacis ar savu attieksmi..... cepuri nost vienk klanos vinja prieksaa.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-20 17:18, pirms 8 gadiem
Reklāmā Porziņģis sēž, bet Verpakovskis stāv. Abi vienāda auguma.

     [+] [-]

, 2016-05-20 17:32, pirms 8 gadiem
hm, kāpēc mamma nav iesaistīta? ja jau visi, tad visi-mamma tomēr ar' basketboliste

  -2 [+] [-]

, 2016-05-20 18:38, pirms 8 gadiem
Edyy...klanies gan, vēl pakaļu nobučo...manī gan nav nekādas cieņas pret Latvijas uzmetēju un sava tēla spodrinātāju. ORDO Valmierā ir izveidojuši spēcīgu basketbola sistēmu, un neviens par to nebļaustās...šeit puišelis atmet grašus un taisa sev reklāmu...nožēlojami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-05-20 21:49, pirms 8 gadiem
Fili rakstīja: neredzu nevienu pasaules mēroga zvaigzni, izņemot komandu kapteiņus.
Valdis Valters un Jēkabsone Žogota ir basketbola slavas zāles cienīgi, bet nav pasaules mëroga zvaigznes nu jā, nav jau gluži Mağiskais Džonsons atbraucis... Renārs Kaupers un Radeviča arī jau nav gluži Sting un Isinbajeva... nu jā, nav jēgas iet, labāk sēdēšu un notirsīšu pasākumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-21 11:21, pirms 8 gadiem
atvaino rakstīja: Valdis Valters un Jēkabsone Žogota ir basketbola slavas zāles cienīgi, bet nav pasaules mëroga zvaigznes nu jā, nav jau gluži Mağiskais Džonsons atbraucis... Renārs Kaupers un Radeviča arī jau nav gluži Sting un Isinbajeva... nu jā, nav jēgas iet, labāk sēdēšu un notirsīšu pasākumu
Kapteiņiem noteikti jābūt Bulim ar Kauperu(kā Verpakovska mačā) , lai varētu nodibināt draudzīgas saites ar Krimu un Krievijas sādžām.