Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Falcons" sagrauj "Buccaneers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Falcons" sagrauj "Buccaneers"
Devins Hesters
Foto: AP/Scanpix

Atlantas "Falcons" aizvadītajā naktī Nacionālās futbola līgas (NFL) trešās nedēļas pirmajā mačā visai viegli ar 56:14 uzveicas Tampabejas "Buccaneers" futbolistus. Trīs rezultatīvas piespēles Meta Raiena kontā.

Mets Raiens realizēja 21 no 24 piespēlēm, guva 286 jardus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, divas no kurām notvēra Hulio Džonss, bet vienu – Harijs Duglass. Savukārt uzbrūkot pa zemi pa piezemējumam Stīvena Džeksona, Antonī Smita un Devina Hestera kontā, kurš, gūstot vēl vienu piezemējumu atgriežot spērienu, kļuva par visu laiku labāko šajā statistikas kategorijā, pārspējot citu bijušo Atlantas komandas pārstāvi Deionu Sandersu. Kemals Išmaels, "Falcons" aizsardzības beks, arī guva piezemējumu, atgriežot bumbu ieskaite zonā pēc 23 jardu skrējiena.

Uzvara ar 42 punktu pārsvaru "Falcons" vienībai ir otrs labākais sasniegums tās 48 gadus ilgajā vēsturē. Ar lielāku pārsvaru tika pieveikti vien Ņūorleānas "Saints", kad 1973. gadā tika fiksēts rezultāts 62:7. Savukārt Tampabejas zaudētie 56 punkti bija otrais lielākais zaudēto punktu rādītājs komandas pastāvēšanas vēsturē. Lielākais zaudēto punktu skaits ir fiksēts 1985. gadā, kad Ņujorkas "Jets" guva 62 punktus.

Tāpat "Buccaneers" spēli noslēdza ar piecām kļūdām, 11 sodiem, kas viņiem nozīmēja 110 jardu zaudējumu, kā arī bez komandas pirmā saspēles vadītāja Džosā Makauna, kuram, kā tiek ziņots konstatēts īkšķa savainojums. Maču viņa vietā noslēdza Maiks Glenons.

Jāpiebilst, ka savus pirmos punktus Floridas komanda guva tikai pēc tam, kā Atlanta bija pateikusi savu galavārdu uzbrukumā, t.i., pie rezultāta 56:0. Savukārt savu pirmo daunu Tampas futbolisti guva, kad atradās iedzinējos ar 0:35. Interesanti, ka pie rezultāta 49:0 "Falcons" vienība ļāva saviem vadošajiem futbolistiem atpūsties un laukumā laida rezervistus.

Par mača izcilniekiem, kuri, protams, visi kā viens nāk no "Falcons" rindām, bez jau pieminētā Meta Raiena un Devina Hestera, kurš papildus visam savāca arī divas zaudētās bumbas, var izcelt Hulio Džonsu, kurš bez diviem rezultatīviem uzbrukumiem kopumā izcēlās ar 9 notvertām piespēlēm no 11 un gūtu 161 jardu. Stīvens Džeksons 14 mēģinājumos bumbu pavirzīja par 54 jardiem tālāk, bet Antonī Smits 50 jardus guva četros mēģinājumos, no kuriem tālākais skrējiens bija 38 jardus garš.

Jāpiebilst, ka aizsardzībā līgas līderis Pols Vorilovs šajā mačā izcēlās vien ar sešiem spēka paņēmieniem, lai gan iepriekšējās nedēļās guva 15 un 14 teklus.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-09-19 09:38, pirms 10 gadiem
Dainis guva piezemējumu atgriežot spērienu.

skaista tomēr tā nfl valoda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja