Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cowboys" uzvar un nodrošina pozitīvu bilanci

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cowboys" uzvar un nodrošina pozitīvu bilanci
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Dalasas "Cowboys" aizvadītajā naktī ar 41:28 pārspēja Čikāgas "Bears", tādējādi nodrošinot arī pozitīvu bilanci šajā sezonā.

Uzvara pār čikāgiešiem Teksasas komandai bija devītā šosezon, kas nozīmē, ka pirmo reizi šajā desmitgadē, t.i., kopš 2009. gada, "Cowboy" sezonu noslēgs ar vairāk uzvarām nekā zaudējumiem. Interesanti, ka iepriekšējās trijās sezonās Dalasas komanda uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm.

Šajā cīņā, pret "Bears", Ostinā bāzētā komanda visu mača likteni izšķīra mača vidū, kad otrajā un trešajā ceturtdaļā guva piecus piezemējumus, kad bumbu ieskaites zonā nogādāja Demarko Marejs, Kouls Bīslijs (divreiz), Gevins Eskobars un Džozefs Rendls. Čikāgieši šajā laika posmā atbildēja vien ar Martelusa Beneta septiņu punktu uzbrukumu.
Alšons Džefrijs, Mets Fortē un pats Džejs Katlers pēdējā ceturtdaļā atspēlēja 21 punktu, taču ar to tāpat bija par maz, tuklāt Dens Beilijs realizēja divus tiešos brīvsitienus uzstādot arī gala rezultātu – 41:28.

Tonijs Romo realizēja 21 no 26 piespēlēm, gūstot 205 jardus un trīs rezultatīvas piespēles, savukārt Demarko Marejs, kurš ir šīs sezonas produktīvākais spēlētājs bumbas nešanā, guva 179 jardus, kas bija viņa šīssezonas labākais rādītājs (kopā viņam jau ir gūti 1606 jardi). Dezs Braients guva 82 jardus, notverot 6 no 8 piespēlēm. Savukārt Kouls Bīslijs notvēra visas trīs piespēles, divas no kurām bija rezultatīvas, kopā gūstot 42 jardus. Aizsardzībā vienīgais spēlētājs, kurš tika pie 10 spēka paņēmieniem bija "kovbojs" Rolando Makleins.

Zaudētāju rindās ir jāizceļ Džejs Katlers, kurš ne tikai guva piezemējumu pats, bet arī ar piespēlēm divreiz asistēja citiem, kopumā gūstot 341 jardu.

Pašlaik ar deviņām uzvarām un četriem zaudējumiem Dalasas komanda Nacionālajā konferencē ieņem piekto pozīciju, kas viņiem garantē vietu izslēgšanas mačos. Savukārt Čikāgas komandai šis bija astotais zaudējums sezonā, kas nozīmē, ka labākajā gadījumā viņi var cerēt tikai uz neitrālu spēļu bilanci.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-05 17:15, pirms 9 gadiem
Go, Romo!

     [+] [-]

, 2014-12-07 17:12, pirms 9 gadiem
Šodien nez ko skatīties, domaju Ravens - Colts.