Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Arizona bezspēcīga pret Atlantu, "Patriots" neizmanto iespēju

Juris Miņins
Juris Miņins

Arizona bezspēcīga pret Atlantu, "Patriots" neizmanto iespēju
Stīvens Džeksons aizvadīja savu pirmo 100 "izlauzto" jardu spēli "Falcons" sastāvā un pirmo kopš 2012. gada 25. novembra.
Foto: AFP/Scanpix

Arizonas "Cardinals" aizvadīja pārsteidzoši vāju spēli pret Atlantas "Falcons", kas viņiem nozīmēja zaudējumu ar 18:29, taču no pirmās vietas Nacionālās futbola līgas (NFL) tabulā viņi nepazuda, jo arī Jaunanglijas "Patriots" cieta neveiksmi.

Arizonas komandai vēl pirms dažām nedēļām mačs pret Atlantu likās viegls, taču Kārsona Palmera savainojums, kā arī Larija Fitzdžeralda nespēja palīdzēt komandai spēkus novienādoja. Savukārt spēles laikā traumu giva arī Andrē Elingtons.
Tiesa, tās visas ir tikai atrunas, jo arī Atlantas komandai bija jāiztiek bez Rodija Vaita, kā arī šajā sporta veidā kopumā reti ir tāda situācija, kad komandas sastāvs uz laukuma ir identisks ar maksimāli labāko iespējamo sastāvu "uz papīra".

Spēle sākās ar fantastiski dominējošu spēli no "Falcons" puses, kuri darījo ko, kad un kā gribēja. Tiesa, tajā pašā laikā, viņi paši sev radīja problēmas, kādēļ dažas ļoti iespaidīgas izspēles tika anulētas. Tas gan netraucēja pirmo ceturtdaļu noslēgt ar 17 punktu pārsvaru. Otrajās 15 minūtēs Arizona atspēlēja 10 punktus, pietuvojoties viena rezultatīva uzbrukuma attālumā, taču puslaikā tablo vēstīja 20:10 par labu Atlantai.

Otrajā puslaikā Mets Raiens ar kompāniju vairs nevarēja bumbu nogādāt ieskaites zonā, taču tas "Falcons" komandai netraucēja audzēt pārsvaru – Mets Braients guva deviņus punktus ar brīvsitieniem uz ko "Cardinals" spēja atbildēt viena ar Stefana Teilora gūtajiem astoņiem punktiem.
Pie piezemējumiem šajā cīņā tika Levins Toilolo, Hulio Džonss un Rašards Džonsons, kurš pārtvēra Raiena piespēli un nogādāja bumbu ieskaites zonā pēc 88 jardu skrējiena.

Savukārt Jaunanglijas "Patriots" aizvadītajā nedēļā piekāpās Grīnbejas "Packers" ar 21:26, kas nozīmē, ka viņi neizmantoja vienreizējo iespēju kļūt par vienīgajiem NFL līderiem. Tāpat interesants ir tas fakts, ka Oklendas "Raiders", kuri tikai pagājušajā nedēlā izcīnīja savu pirmo uzvaru šosezon, ar 24:20 pārspējot Kanzassitijas "Chiefs", šonedēļ piedzīvoja lielāko sagrāvi komandas vēsturē spēlējot NFL (otro lielāko vispār), jo viņi piekāpās Sentluisas "Rams" ar 0:52.

Ielūkojoties turnīra tabulā var fiksēt interesantu situāciju, jo piecas komandas (Arizona, Jaunanglija, Grīnbeja, Denvera, Filadelfija) 12 mačos ir spējušas izcīnīt deviņas uzvaras. Turklāt, ja paskatās šo komandu sekmes mājās un izbraukumā, tad visas ir spēlējušas identiski – uzvarētas visas sešas mājas spēles, bet izbrauumā panākumi ir dalīti uz pusēm. Šīm komandām seko vēl sešas vienības, kurām ir par vienu uzvaru mazāk – Sinsinati, Sietla, Dalasa, Indianapolisa, Sandjego, Detroita.
Izslēgšanas spēļu kontekstā uz šo brīdi tas izskatās šādi – NFC uz sezonas turpinājumu var cerēt Arizona, Grīnbeja, Filadelfija, Atlanta, Sietla un Detroita, bet AFC sešinieks uz šo brīdi ir pārstāvēts ar Jaunangliju, Denveru, Sinsinati, Indianapolisu, Sandjego un Maiami.

NFL regulārā sezona, 13. spēļu nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BearsLions17:34
EaglesCowboys33:10
Seahawks49ers19:3
CardinalsFalcons18:29
RaidersRams0:52
RedskinsColts27:49
TitansTexans21:45
BrownsBills10:26
ChargersRavens34:33
GiantsJaguars24:25
BengalsBuccaneers14:13
SaintsSteelers35:32
PanthersVikings13:31
PatriotsPackers21:26
BroncosChiefs29:16
DolphinsJets16:13

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-12-02 15:07, pirms 9 gadiem
prieks par pakers un par colts
rg3 uz benkja... hahaha

     [+] [-]

, 2014-12-02 17:52, pirms 9 gadiem
Arizonai sācies meltdown, kad Sietla sāk spēlēt arvien labāk - izcils taimings!

Pats-Pack duelis bija kā SB ģenerālmēģinājums. Broncos un Seahawks to vēl var pabojāt. Tāda tā aina pagaidām zīmējas...

     [+] [-]

, 2014-12-02 19:49, pirms 9 gadiem
Colts izskatāk nopietnāki konkurenti nekā broncos šobrīd.
Arizonu pāragri norakstīt. Atbildes spēle pret sietlu būs ļoti svarīga.

Nfc vēl joprojām lieku uz 6th seed.

     [+] [-]

, 2014-12-02 20:25, pirms 9 gadiem
colts loti labi izskatas! ja ir vinu diena tad o izskatas nereali laba1 fleeners vel ta nolohojas,kad nenokera td pasu no laka1 bet visu jau nevar gribet!

     [+] [-]

, 2014-12-03 21:29, pirms 9 gadiem
Chargers tumšais zirdziņš, viss pašu rokās, ja win out, saprotu, ka #1 seed!!