Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NFL zvaigzne izglābj avārijā cietušu sievieti

Rolands Eliņš

NFL zvaigzne  izglābj avārijā cietušu sievieti
Vinss Vilforks
Foto: AFP/Scanpix

33 gadus vecais NFL spēlētājs Vinss Vilforks vakar palīdzēja "New England Patriots" sagraut Indianopolisas "Colts" (45:7), bet, atgriežoties mājās, pamanīja uz ceļa avarējušu mašīnu, no kuras izglāba sievieti.

"Patriots" ar uzvaru pār "Colts" nodrošināja vietu tradicionālajā "Super Bowl" izcīņā, kura norisināsies pirmajā februārī. "Patriots" aizsardzības spēlētājs Vinss Vilforks pēc uzvaras mājup devās kopā ar sievu, taču viņu mājupceļu iztraucēja avārija.

Vilforka priekšā apgāzās džips, un sportists nevilcinājās mesties palīgā, no apgāzušās mašīnas ar vienu roku izvelkot avārijā cietušo sievieti. Šāds uzdevums būtu grūts teju jebkurai personai, taču 146 kilogramus smagais Vilforks, kurš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem NFL aizsardzības spēlētājiem, to paveica vēl pirms notikuma vietā ieradās policija.

"Vienīgā lieta, par kuru es tobrīd domāju, bija tāda, ka kāda persona ir cietusi avārijā un vissvarīgākais ir nogādāt viņu drošībā," vēlāk medijiem atzina Vilforks. "Redzējām visu notiekošo, un zinājām, ka sievietei nepieciešama palīdzība, un to mēs arī sniedzām."

No dzīvības briesmām Vilforks 38 gadus veco sievieti paglāba, taču no varas iestādēm gan ne, un viņa šobrīd aizturēta par auto vadīšanu alkohola reibumā.

Avārijas vieta

Izmantotie resursi:
Vince Wilfork helps pull woman from wrecked...

  -3 [+] [-]

, 2015-01-20 22:19, pirms 9 gadiem
te vel deretu pievienot zinu,ka CR7 sodien cura sedus,bet Radulovs ed rosolu...WTF?...ja nav ko likt,ta neliek nemaz,ne?

     [+] [-]

, 2015-01-20 22:54, pirms 9 gadiem
demarkus rakstīja: te vel deretu pievienot zinu,ka CR7 sodien cura sedus,bet Radulovs ed rosolu...WTF?...ja nav ko likt,ta neliek nemaz,ne?
Sedeji blakus uz poda,ka zini?

     [+] [-]

, 2015-01-21 10:49, pirms 9 gadiem
demarkus rakstīja: te vel deretu pievienot zinu,ka CR7 sodien cura sedus,bet Radulovs ed rosolu...WTF?...ja nav ko likt,ta neliek nemaz,ne?
vo vo! "katru dienu" profesionāli sportisti izgābj random cilvēkus